Mehmet Demirkol'dan İlginç Yorum!

Aydın Aslan

Berlin Panteri
Mehmet Demirkol: Linnes ve Carole'ün bu takımda işi yok

Mehmet Demirkol
: Muslera kaledeyken karşı karşıya da kaleye vuramıyorsun. Adamın varlığı yetiyor.

Mehmet Demirkol
: "Passolig çıktıktan sonra bu cezaların hiçbir açıklaması olamaz. Hata yapanla yapmayanı artık ayırabilmen gerekiyor."

Mehmet Demirkol: "Dün Kıbrıs'tan maça gelen bir baba-oğulla karşılaştım. Konya'da atılan meşale Lefkoşe'deki bana neden ceza oluyor dediler"

Bu Linnes ve Carole'yi çözemedim yav bir tamam diyorsun beklerimiz süper, bir bunlardan bir halt olmaz diyorsun. Dengesiz adamlar vesselam.

Bu Linnes ve Carole'yi çözemedim yav bir tamam diyorsun beklerimiz süper, bir bunlardan bir halt olmaz diyorsun. Dengesiz adamlar vesselam.

Linnes dengesiz değil,adam açık açık bağırıyor ben leş bir futbolcuyum diye.Carole için hafiften öyle olduğunu söyleyebilirim.Ama olacak gibi.Linnes'ten bir yol olmaz ama.

Karol harici katılıyorum. Adam hiç değilse mücadelesini veriyor, görevini yapmaya çalışıyor. Milyonluk eşşekler gibi yürümüyor sahada.

Caner'i getirmeye uğraşıyorlar. Carole'ü harcayacaklar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Carole,Muslera ile birlikte bu takımdan gönderilecek en son adamdır !! Mehmet demirkol yine şikebahçe'ye çalışıyor.. algı operasyonu yapıyor

Linnes dengesiz değil,adam açık açık bağırıyor ben leş bir futbolcuyum diye.Carole için hafiften öyle olduğunu söyleyebilirim.Ama olacak gibi.Linnes'ten bir yol olmaz ama.
Linnes ile aynı kefeye koymamak lazım haklısın o konuda ama şahsen Carole de öyle çok güven vermiyor ya... Bazen çok iyi oynuyor bazende olmayacak şakirtlikler yapıyor.

Tapatalk

Gitsin Hasan Ali'yi, İsmail'i, Adriano'yu eleştirsin, Carole şuanda bu dağınık takım içinde en aklı futbolda olan futbolcularmızdan. Çok daha iyi bir takım savunması, hücumu ile çok daha iyi olacak.

Carole'a laf atan tas olur. Adam tek basina tüm kanadi kontrol etmeye calisiyor, bu da yetmezmis gibi Balta ve Chedjou'nun malliklari ile ugrasiyor.

Dün bir hata yapti adamini kacirdi ama o kadar da olsun yani kac tane ikili mücadele kazaniyor. Bir adamin sifir hata ile oynamasini bekleyemezsin hele hele bizim gibi abuk zubuk bir takimda. Muslera'dan sonra takimda güvendigim 2. isim Carole.

Gitsin Hasan Ali'yi, İsmail'i, Adriano'yu eleştirsin, Carole şuanda bu dağınık takım içinde en aklı futbolda olan futbolcularmızdan. Çok daha iyi bir takım savunması, hücumu ile çok daha iyi olacak.

Takmaya değmez.Gündemden düştükçe saçmalama peşine düşüyorlar.Prim vermemek lazım.

1 milyon euroluk adamdan roberto carlos performansı bekliyor herhalde herif!!

Linnes biraz şey gibi, nasıl desem... böyle, Romanyalı Gabriel Tamas gibi sanki.

''galatasaray'ın bir numaralı sağ beki sabri, bir numaralı sol beki hakan'dır"
mehmet demirkol

Geri
Üst Alt