Mehmet Topal Fenerbahçe'de Kaldı!

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
SON DAKİKA: Fenerbahçe, sözleşme uzatma konusunda Mehmet Topal'la anlaşma sağladı.

• ntvspor

İyi haber demek istiyorum...

Ama Song'u alamazsak çok kötü haberde olabilir :red:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
İyi oldu bizim Selçuk gibi 1 sene zirvesini yaptı düşüşe geçecek zaten bundan sonra. Korkmuştum harbi harbi alcak bu gerizekalı yönetim diye. Gerçi şimdi daha beterlerini bulup getirme ihtimalleri de yok değil ama.

iyi yiyi josef le beraber oynarlar hatta bir defansif orta saha daha lazım ozanıda koy 3 lü oynasınlar kanatlarda alper volkan ilerde vanpörsü oh oh mis, caner ve gg gitti hasan ali ile şener de beklerde tam bir ptt 1.lig kadrosu :asd:

Cengiz Özyalçın %50 dedi diye uzatmıştır Aziz.

Gökmen Özdemir
Mehmet Topal Fenerbahçe'de kaldı. Anlaşma 4 senelik. Şartlar: yılda 2.6 milyon Euro garanti, 20 bin Euro maç başı artı bonuslar

kötü oldu, siz sanıyor musunuz bu yönetim alabilir song'u falan? geçen yıl cl'ye giderken bile ne olduğunu gördük; alves, huntelaar, gignac, ibra, pereira ile uyuttular. bu yıl avrupada bile yokuz; dzeko, song ile başladılar bakalım devamı ne olacak..

2.6 milyon euro + 4 sene + 20 bin mac basi. 34üne kadar kadroda olacak bu durumda. kazik fiyatlar.

almadigimiz daha iyi. josef'in kontrati da var zaten mis gibi iki tane kazmatorla oynarlar :D

kötü oldu, siz sanıyor musunuz bu yönetim alabilir song'u falan? geçen yıl cl'ye giderken bile ne olduğunu gördük; alves, huntelaar, gignac, ibra, pereira ile uyuttular. bu yıl avrupada bile yokuz; dzeko, song ile başladılar bakalım devamı ne olacak..
topalın yerine birhan vatansever oynasın daha iyi,kimseyi almasakta olur

Cok acayip paralar. Fbye iyi saplamis HO.

iyi iyi sömürsün fener i iyice batsınlar bize gelecek diye korktum o yaşta o paralar verilmezdi zaten top kesmeden başka özelliği yok alex song gelse keşke

Cok acayip paralar. Fbye iyi saplamis HO.

dünyanin en kötü orta sahasi topal selcuk olurdu ucuz kurtulduk. bir tane temposuz adam yetmiyormus gibi ikincisi de gelseydi kanser olurduk

sabri gökhan servet hakanli geri dörtlü milli takim dörtlüsünde oynuyor diye kendimizi avutuyorduk. yine öyle olurdu basari gelmezdi.

Geri
Üst Alt