Üye Görüşü Melo'nun da Selçuk ve Dzemaili'den Aşağı Kalır Yanı Yok

Emir Sato

Captain Bouncy
Ulubatlı Souness
melo 5 para etmez top oynuyor, hic kusura bakmayinz. orta sahanin komple degismesi gerekir obur sezon

sato says >> CLASIE ---- EMRE CAN --- SNEIJDER

saygilar.

Satı emre canı kaç kere izledin yapma allah kitap muhammed askına

kısmen haklılık payı var
bugün özellikle ilk yarı gayrı ciddi bir oyun sergiledi ve ilk kez de yapmıyor bunu böyle kritik maçlarda basit oynayacaksın ama melo gereksiz çok top tutuyor zaman zaman

Kötü oynadığı bi gerçek ama takıma uyan bi adam..Biraz kıpırdanalım gene coşar ...

bunları sinirden yazıyorsun o yüzden eleştirmek istemiyorum ama Melonun yanında 3 tane bitik adam oynuyor Selçuk-Hamit-Cemal ölmüşler ağlayanları yok kağnı gibiler aynı

1-2 maçla Melo'yu bu kadar ağır eleştiri yapmanın bir anlamı yok. Selçuk da biraz toparlandı gibi ama yetmez bu daha iyi olmalı.

Ama Xhemali'nin gelmesi bile hata

Oyunculardan önce Prandelli kovulmalı ondan sonra takımı görüp yorum yapmak lazım.

5 para etmez futbola bakarsak tüm takımı değiştirmek gerek.Takımda moral motivasyon kalmamış.Hoca bir maç iyi oynayan adamı diğer maç kadroya almıyor.Böyle bir ortamda başarı beklemek saçmalık.

''s.... lan'' derdim ama demiyorum.

Melo iyi top oynamıyor. Ama en azından ikili mücadeleleri kazanabiliyor, sertlik kazandırıyor orta alana. Selçuk ve Dzemaili hiç bir işe yaramıyorlar.

Bu demek değil ki Melo çok iyi. Ama açık ara elimizdeki en iyi orta saha

Laf söylenecek son adamlardan biri.

...
renkliampul5.jpg

Evet Melo satılmalı yanında Sneijder ve Muslerada satılmalı ,
kontenjan yememeliler ,

Melo sezon başından beri böyle ama tribünlere oynayarak taraftarın gazını alıyor.Ayrıca muslera da çok kötüüü

Oynadigi bi halt yok, dogru diyorsun. Kafa topuna cikmis gibi yapiyor, ama topa gitmiyor bile.

Geri
Üst Alt