meltem tv

Emre Arslan

Cezalı
Şu an bu kanalda Belçika - Norveç maçını izliyorum. Orijinal yayının sesini kısmamışlar, arkadan yabancı spikerin sesi geliyor :D Yayında kopmalar oluyor. Kalite desen yerlerde. Ne amaca hizmet ettiğini bilmediğim bir televizyon kanalı.

Ben de az önce bakıp kapattım, rezillik.

{taptap}

ah nerede o eski kalitesi rezil ettiler kanalı

hqdefault.jpg

digturkta yok galiba bu melten gerci boyle kanallar 240p yayin yapiyo sports tv gibi

avusturya ligi macini yayinliyorlardi, dis sesi kesmisler sadece mikrofondan spikerin sesi geliyordu adamin yaninda baska biri olsa sövse falan duyulur yani :D

Beles mac bulmussunuz kiymetini bilin.

Digiturk'un yayinlamasindan iyidir.

Tvde aradım meltem tvyi buldum defile vardı kadınların kollarında çanta arkada bi fon müziği falan..

eskiden dünya kupaları belgeselleri yaparlardı o yoklukta müthiş giderdi. zamarano, killiy gonzles gibi oyuncuların belgesellerini de yayınlarlardı. sonra dini yayınlara dönmüşlerdi komple ardından kaybolup gitmişlerdi.
nezamandır tekrar yayın hayatlarına başladılar bilmiyorum ama sözlükte de denk geldi oradakiler bedava maç konusundan baya memnunlardı.ligler devam ederken kıyıda köşede kalmış liglerin maçlarını baya takip eden vardı buradan.kalitesine gelirsek ulan zaten kanalın adı mesaj tv /meltem tv ne bekliyorsunuz açtığınızda kalite olarak onuda anlamadım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt