Mercedes S-Class Coupe

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Araç CL serisinin yerine geçecek. Coupe sınıfında lüksü temsil edecek.

Swarovski ışıklandırma sistemi üzerinde 47 adet kristal led barındırıyor. Bunların 17 adeti gündüz farı, 30 adedi ise viraj içi aydınlatma görevi görüyor.

Virajlarda karoseri 2.5 derece eğebilen yeni nesil magic body control sistemi bulunacak.

Şimdilik sadece S500 modeli yer alacak.

S500 4.7 litrelik V8 motor bulunuyor. Bu motor 455 hp güç ve 700 Nm tork üretebiliyor. 4MATIC çekiş sistemi ise standart olarak yer alıyor.

Mercedes-S-Class-Coupe-55.jpg

Mercedes-S-Class-Coupe-7.jpg

Mercedes-S-Class-Coupe-23.jpg

Mercedes-S-Class-Coupe-35.jpg

Mercedes-S-Class-Coupe-11.jpg

Mercedes-S-Class-Coupe-24.jpg

Mercedes-S-Class-Coupe-54.jpg

Mercedes-S-Class-Coupe-39.jpg

Mercedes-S-Class-Coupe-56.jpg

içinin sportiflikle alakası yok. dışıda eh işte. hoş sanki alacağızda yorum yapıyoruz birde burda.

Nefis bir araba...Mercedes son 10 yıldır dizayn harikaları yaratıyor. Yeni A- Class da çok güzel....BMW çok geri kaldı bu konuda.

boşuna dememişler arabalar ikiye ayrılır mercedes ve diğerleri diye.

Baya güzel olmuş araç. Eskiden BMW'yi daha çok beğenirdim ama ayıptır söylemesi Mercedes BMW'nin azına s.çtı bıraktı be... Belki de BMW kendi kendini bitirdi demek daha doğru gerçi, Audi bile daha iyi gözüküyor çoğu zaman gözüme..

Sanırım ilk defa bir Mercedes'in stop tasarımını beğenmedim.En iyi oldukları iştir benim gözümde.Lesnik ve Wagener'den mükemmel bir iş çıkmamış bu sefer exterior design olayında.

zaten icten hic bir bmw mercedes ile kiyaslanamaz, kac bmw sürdüm, mercedese binince yine oh be diyorum.

Geri
Üst Alt