meriç müldür

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Beşiktaşlı olduğu sanılan ama Aziz ve Fener avukatlığına savunan klasik FBJK neferlerinden, satılık kalemlerinden biri...

Bugün de bunu yazmış ;

Yıldırım istifa ederse şaşırmam

Aziz Yıldırım’ın ağzından çıkan her söz, attığı her adım olay. Twitter’dan bir sözü siliniyor, ortalık ayağa kalkıyor.
"Bundan sonra başarı İsmail Kartal’ın, başarısızlık Aziz Yıldırım’ın” sözlerinin yer aldığı tweet silinince de olanlar oldu. Manidarmış!
Kötü bir söz mü söylemiş başkan? Hayır. Ama pusuda bekleyenler var tabii. İşler kötü gidiyormuş da, başkan faturayı hocaya çıkarıp kendisini kurtaracakmış da.
Dedim ya, pusudalar. Takımın başarısız olmasını dört gözle bekliyorlar. Amaç ne yapıp edip Yıldırım’dan kurtulmak. Aslında Fenerbahçeliler’in kendilerine sorması gereken bir soru var.
“Acaba biz bu sene şampiyonluğu ne kadar istedik?” sorusu.

Tribünler boş. Parasını ödeyip kombinesini alan bile maçlara gitmemiş. Belli bir grup her yerde olay çıkarıyor. Yıldırım düşmanları her türlü olumsuzluğu fırsat bilip başkan aleyhinde kullanıyor. Basın sezon başından bu yana İsmail Kartal’ı hırpalıyor. Camia hocasına sahip çıkmıyor. Hala futbolu bırakmış Alex’i gündeme getirenler var. Futbolcular deseniz inançsız.
Başkan ise sevdası uğruna 7/24 çalışıyor, uğraşıyor, ailesini, sağlığını ihmal ediyor yine de bazılarına yaranamıyor. ‘1 Milyon Üye’ projesinde il il dolaşıyor. Sürekli proje üretiyor.
‘Ne yaparım da gelirleri arttırırım’ derdine düşmüş. Bir yandan da “Fenerbahçe’nin evlatları” olarak gördüğü o futbolcuları, o takımı şampiyon yapabilmek için didiniyor.
Hocasına, eleştiri oklarının hedefine oturan futbolcusuna siper oluyor. Kaldı ki o futbolcular acaba bunun karşılığını ne oranda veriyor?
Tabi diğer taraftan da o mahkemeden bu mahkemeye koşturuyor.

Yıllardır yıkamadılar ama bu gidişle başkandan kurtulurlar. Adamı canından bezdirdiler.
Ani bir kararla istifa ederse, mayıs ayındaki kongreye kadar şike davası sonuçlandığı taktirde seçime girmeyeceğini açıklarsa şaşırmam.

Angut mu desem yoksa yalaka mi desem bilemedim.

Geri
Üst Alt