- 27 Ocak 2010
- 134.514
- 99.725
- 5.488
semihin ayağının içinden geçmeliydi derler boşver renktaşPenaltı değil diyen arkadaşlara sorum. Şu pozisyonda Mertens ne yapmalıydı?
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semihin ayağının içinden geçmeliydi derler boşver renktaşPenaltı değil diyen arkadaşlara sorum. Şu pozisyonda Mertens ne yapmalıydı?
![]()
Bu yazdığın mantıklı ve penaltı olabilire götürüyor beni, ama başka sebeple penaltı olmayabilir de diyorum. Velhasılı tartışmalı ve ortada bir pozisyon bence. Dolayısıyla ortada bir pozisyon için bu denli yangına da gerek yoktu NŞAda. NKFVAS.orada ayağını kurtarmak için +1 hareket etmesi gerekiyor. avantajını kaybediyor.
Fenerli yönetmeni bizim maça veriyorlar sonra açıları saklıyor herif. Hatta geçenlerde yönetim içeri sokmadı diye bir haber yapıldı ne kadar doğruysa.yalniz söyle bir sey de var yayinci kurulus görüntü sakliyor bizim maclarda
su pozisyonu bile dogru düzgün farkli acilardan vermediler
bize karsi olan pozisyonlari ama her zaman en net en kaliteli acidan görebiliyoruz