Mertens’in Penaltı Pozisyonunun Farklı Açısı

Penaltı değil diyen arkadaşlara sorum. Şu pozisyonda Mertens ne yapmalıydı?
1739373056062-webp.279722
semihin ayağının içinden geçmeliydi derler boşver renktaş

Yaw hwrekese gotunu dayayip faul alan tadice kursun yemis gibi feryatlar atip havalara ziplayan cekoya laf yok, bi Mertens'e var. Bak suradan .....

orada ayağını kurtarmak için +1 hareket etmesi gerekiyor. avantajını kaybediyor.
Bu yazdığın mantıklı ve penaltı olabilire götürüyor beni, ama başka sebeple penaltı olmayabilir de diyorum. Velhasılı tartışmalı ve ortada bir pozisyon bence. Dolayısıyla ortada bir pozisyon için bu denli yangına da gerek yoktu NŞAda. NKFVAS.

yalniz söyle bir sey de var yayinci kurulus görüntü sakliyor bizim maclarda

su pozisyonu bile dogru düzgün farkli acilardan vermediler

bize karsi olan pozisyonlari ama her zaman en net en kaliteli acidan görebiliyoruz

yalniz söyle bir sey de var yayinci kurulus görüntü sakliyor bizim maclarda

su pozisyonu bile dogru düzgün farkli acilardan vermediler

bize karsi olan pozisyonlari ama her zaman en net en kaliteli acidan görebiliyoruz
Fenerli yönetmeni bizim maça veriyorlar sonra açıları saklıyor herif. Hatta geçenlerde yönetim içeri sokmadı diye bir haber yapıldı ne kadar doğruysa.

Su pozisyonu şu açıdan ekranlara verselerdi bu kadar olay olmazdı. Zaten bütün şey planlıydı.

bu açıyı hemen o gün bulup atacaktık piyasaya. Pozisyon penaltıydı zaten mertens uyanıklıkla alsada pozisyon penaltıydı. Bu algı manipülatörlerine karşı hep geç kalıyoruz ve susup pusuyoruz. Camianın bu refleks işleri çok zayıf.

Onden veya arkadan bakinca ayaga direkt temas varmis gibi gozukuyor, fakat yandan bakinca Mertens ayagini takmis. Ben bu pozisyona "Mertens penaltiyi almis" diye bakarim.

Fakaaaat, her hafta tum liglerde bu sekilde en az 5 tane penalti oluyordur. Bundan dolayi mactan cekilmek en hafif tabiriyle kotu niyetli bir davranis. Penaltiydi degildi derken bu noktayi kaciriyoruz.

Butun bunlarin ustune, bugun bizim uzerimizden adalet saglanmaya calisilmasi da bardagi tasiran damla olmalidir. Gidip TFF'nin kapisini tekmeyle kirip iceri girmeyen baskan kendine baskan demesin.

Geri
Üst Alt