Messi Erhun da Cimbom'da Oynamak İstiyor

Melih Akan

Berlin Panteri
İngiltere yarı profesyonel lig takımlarından Dulwich Hamlet formasını giyen ve gösterdiği muhteşem performansla İngilizlerin "Bizim Messi'miz" lakabını taktığı Erhun Öztümer, TurkFutbol.com'a konuştu.

Kıbrıslı bir ailenin çocuğu olarak 1991 yılında dünyaya geldi Erhun Aksel Öztümer. 5 yaşında başladığı futbolda 1.60 olan boyu hep dezavantajı olan Erhun, Anadolu Üsküdar'dan İngiltere yarı profesyonel lig takımlarından Dulwich Hamlet forması ile gösterdiği muhteşem performansla İngiltere Premier Lig takımlarının da dikkatini çekti. İngilizlerin "bizim Messi'miz!" dediği Erhun Öztümer, TurkFutbol.com'dan Tuna Yüksel'e konuştu.

"İngiltere'ye Dönmeden Önce"

- Hikayenin başlangıcına geri dönelim. İngiltere'ye transfer olmadan önce futbol hayatınız nasıldı? Bir çok takımda oynadınız ancak ayrılmak zorunda kaldınız..

+Dört yaşındayken futbola başladım. 16 yaşına kadar Charlton Athletic’de futbol oynadım ama kisa boyumdan dolayı ayrılmak zorunda kaldım. Ondan sonra Manisaspor’a götürüldüm ve orada 1.5 yıl oynadım. Manisaspor’dan Sivasspor’a gittim ve orada profesyonel futbolcu oldum. A takim’da tecrübe kazanmak için Üsküdar’a gönderildim ve orada 1.5 yıl kaldım.

"Teklifler Var Ama Kulübüm.."

-Sivasspor'dan sonra Anadolu Üsküdar'a transfer oldunuz. Ve daha sonra İngiltere'ye geri döndünüz. Bu geri dönüş kararını neden aldınız? Dönüş nasıl oldu peki?

+Evet, teklifler var ama Dulwich Hamlet’de sezon sonuna kadar kontratım var ve su anda kulüp beni vermek istemiyor.

"Türkiye'den teklif yok!"

-Millwall, ve Hull City gibi takımların sizle ilgilendiği söyleniyor. Doğru mu? Türkiye'den teklifler geldi mi peki bu süreçte?

+Evet, ve daha bir çok takim benimle ilgileniyor. Şu an Türkiye’den teklif yok.

"Boy değil.."

-Boyunuzun 1.60 olmasından dolayı, forma şansı bulamadığınız söyleniyor. Peki siz bunun sorun olduğunu düşünüyor musunuz? Ki performansı ile bunun doğru olmadığını gösterdiniz..

+Hayır. Bence futbol boyla değil, yetenek ve akılla oynanır. En iyi futbolcuların kısa olduğunu düşünüyorum. Örnek olarak Messi, Maradonna ve Iniesta.

-Sizin için yapılan "Bizim Messi'miz" yorumlarını nasıl buluyorsunuz?

+Messi’ye benzetilmem bana gurur veriyor.

-Peki Türkiye'ye geri dönmek ister misiniz?

+Eğer kendime uygun bir teklif bulursam giderim.

"Fanatik Galatasaraylıyım.."

-Hangi takımları destekliyorsunuz veya sempati duyuyorsunuz?

+ Koyu bir Galatasaray taraftarıyım ve Barcelona’nın oyun tarzını çok beğeniyorum.

-Oynamak istediğiniz ve hayalini kurduğunuz bir takım var mı?

+Evet, en büyük hayalim Barcelona’da oynamak.

-Örnek aldığınız futbolcular var mı? Beğendiniz futbolcular kimler?

+Örnek aldığım futbolcular Lionel Messi, Arda Turan, Iniesta ve David Silva’dir.

-İngiltere ve Türkiye'deki futbol hayatını karşılaştırırsak, nasıl bir farklılıklar var?

+Bence pek fark yok.

"Fatih Terim ile çalışmayı.."

-Peki Milli takım hayaliniz var mı? Bildiğiniz gibi Fatih Terim Milli Takımın başına getirildi.

+Fatih Terim ile çalışmayı çok isterim, çok iyi ve başarılı bir teknik direktör

-Türkiye liginde bu sene favoriniz var mı?

+Galatasaray şampiyon olmasını isterim ama su an Fenerbahçe favori.

-Galatasaray'ın Chelsea karşısında şansınızı nasıl buluyorsunuz?

-Bence Galatasaray iyi performans gösterdiği takdirde, yenemeyeceği takim yoktur.

TurkFutbol.com - Tuna Yüksel

Bizde de herkes Messi, Ronaldo oluyor nedense...

alın bu cocukları iste,bize bunlar lazım,Galatasarayda oynamak icin can atan bi sürü cocuk var

Ben Usain'i görmek istiyorum.

:troll::troll::troll:

Emre Colak a da messi diyorlardi.

Artık yanlış açılan her başlıkta bunu yapacağım çünkü her dakika başlık düzenliyorum sıkıldım.

Başlık: Messi Erhun'da Cimbom'da Oynamak İstiyor!

Doğrusu: Messi Erhun da Cimbom'da Oynamak İstiyor

Piyasa yapmaya konusmus zaten Messi ye bak Türkiye den isteyeni yok.

Bize Roberto Erhun lazım. :D Sol bekse gelsin yoksa kalsın.

Bir kerede Benzema Erhun, Hamsik Necati gibi haberler görelim ya..

Geri
Üst Alt