Mesut Özil Gazze'ye Yardım Yaptı Yalanı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Almanya A Milli Futbol Takımı ve Arsenal’in futbolcusu Mesut Özil’in, Almanya Futbol Federasyonu’nun dünya şampiyonluğu için verdiği 300 bin avroluk primi Gazze’deki çocuklara bağışladığı yönünde çıkan haberlerinin doğru olmadığı açıklandı.

Özil’in basın danışmanı Roland Eitel, yaptığı açıklamada, “Özil, Gazze’ye bağışta bulunmadı. Açıkçası bu haberin nereden çıktığını da bilmiyoruz” ifadesini kullandı.

AMK Spor

[attachment=11869:hamid-ozil-shirt.jpg]

Belki yapacaktır,belki yapmıştır da kamuoyuna yansıtmamıştır bilemem tabi ama bu fotoğrafı görüpte bağış yapması değil yapmaması ilginç olur tabi sadece bağış değil bir kaç mesaj verebilir konuyla alakalı

Edit: Olay şu 12 yaşında özil hayranı bir Filistinli çocuk bu formayı giyerken öldürülüyor.

Ekli dosyalar

• hamid-ozil-shirt.webp
    hamid-ozil-shirt.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 116
iyi ki yapmamış. kızmıştım hatta içimden. o kadar büyük ülkeler var dünya liderleri var senin ülkende savaş işgal yokken fakirlikten 300+ kişi yerin altında şehit oldu. onlar dururken gazzeye yardım saçmalık. zaten gazze nin sorunu para değil bunu az çok ilgilenen herkes bilir.

not: ayrıca da dünya liderlerinin de kendi cebinden bir kuruş harcamadan yönettiği ulusun tasarruflarını keyfe keder takdir buyurması da ayrı bir sıkıntı ya neyse

Çok baskı gördüğü için vazgeçmiş ya da inkar etmiş diye okudum bir yerden, doğrusunu allah bilir

Tapatalk

Geri
Üst Alt