Mete Düren: "Bruma'nın kiralanması etik değil"

kjAxszC.jpg

Hahahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan olm fener şike yaptı 2011de, 1 hafta sonra bizim Denizli olayı söylemleri çıktı MAA hemen çıkıp kupasını alırız dedi. Şimdi azizi yargıtay açıklıyor, saniyeler sonra bu düttürü çıkıp şampiyon fbdir diyo. Brumayı dondurtmuyo kiralanması etik değil diyo. Ben size ne desem az haysiyetsiz herifler..

ağza alınmayacak lafları saydırcam da değmez sizin gibi parayla satın alınanlara... etik'lik kelimesini en son kullanacak tff den başkası olamaz...

o çocukları.

Bunlara savaş açacaksın savaş. Galatasaray nefreti damarlarına işlemiş şerefsizlerin. Ama bizim başımızdakiler senelerdir bunun farkında değil.

Şimdide şikeci haysiyetsiz, namussuz kığılı konuşmuş.

Bunlara karşı susmayacaksın. Göstere göstere konuşup bunların şikeden ceza alması için herşeyi yapacaksın. Bunlara yağmurlu havada su vermeyeceksin.Bunların kanı bozuk. Bunlar her türlü belayı hakediyor.

Artık bu konularda Galatasaray yönetimlerinden umudu kestim.

O yüzden bu taraftar bunlara gerekli tepkiyi verip meydanı boş bırakmamalı.

Özellikle o düren denen çakala...Öyle bir tepki ver ki Galatasaray hakkında konuşurken haddini bilerek konuşsun.

Sizin kadar kendisiyle celiski yasiyan bir kurum yoktur bu dünyada. Pis serefsizler. Gidin Fenerbahcenizi yalayin durun. Fenerbahcenizi kurtarin ama ülkenizi batirin. Seni gidi serefsiz seni, zamaninda Delgado icin etik oluyordu ama simdi Bruma icin olmuyor mu? Allah hepinizin belasini versin. Ulan bir tane tutkumuz, bir tane sevgimiz var bu dünyada. Onun da icine ediyorsunuz.

Bizimkilerin bu konularda sessiz kalmalari da hic iyi degil acikcasi. Demin Kigilinin söyledilerini de okudum. Ulan sen kimsin de bizim islerimize karisiyorsun. Zamaninda sizin Maldonadonuz icin statü degismisdi. Tabi bunlarin hepsi etik oluyor ama is GALATASARAY oldu mu etik olmuyor.

Cok uzun zaman gecmedi, Alper transferinde sizin yaptiginiz etik mi???

Lan olm fener şike yaptı 2011de, 1 hafta sonra bizim Denizli olayı söylemleri çıktı MAA hemen çıkıp kupasını alırız dedi. Şimdi azizi yargıtay açıklıyor, saniyeler sonra bu düttürü çıkıp şampiyon fbdir diyo. Brumayı dondurtmuyo kiralanması etik değil diyo. Ben size ne desem az haysiyetsiz herifler..

Bizi engellemek icin elinden geleni yapiyorlar bu serefsizler. Yabanci kurali sirf bizi engellemek icin.

Sokarım etiginize,sikeye ceza veremeyen adamlar Bruma olayına etik diye zırlamasın,defolup gidin lan Türk futbolundan,cibiliyetsizler

Maldonado uçaktayken yabancı kuralı değişti ETİK

2 defa bjk 1 defa fener şıkştı yabancı kuralı değişti ETİK

Geçen sene Rize iki sakat oyuncusunun sözlşmsni dondurdu ETİK

Şikeyi aklamak için geldiniz ETİK

Bjkde görev yaparken kaç defa sözlşme dondurdunuz ETİK

Hadi ordan lan

Sizin nefes almanız bile ETİK DEĞİL

Bütün garazınız bize

3 senedir fener şamp olsun diye uğraşıyorsunuz

Yeter artık

bu tff yönetim kurulunun oluşması sırasında prezervatif kullanmayan babaları hiç etik davranmamış

Pffffff. Şikenin etik ve yasal olduğu bir ülkede futbolcu kiralamak hoş karşılanmıyor. İronik gerçekten. Suç bu itleri oradan indiremeyi beceremeyenlerde aslında.

şikecilerden kığılı'dan açıklama yapmış bruma hakkında...

Ayıptır baskanı yoneticisi şikeden ceza yemis bı takımın söylediğine bak ne bu yuzsüzlük..

Ananin seni doğurmasi da etik değil ama olmuş bir kere.

Geri
Üst Alt