Metin Öztürk'ten Taraftara Tepki: "Sadece Galatasaray için mi transferde son gün?"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1000068637.jpg

Metin Öztürk:

"Süper Lig'de 19 takım var, 19 takım için de transferde son gün, neden Galatasaray bu kadar projektörlerin altında gerçekten bilmiyorum!"

"Diğer 18 takımı niye sormuyorsunuz? Bugün onlar için de son gün. Yani 5 kaleci, 5 santrafor, 10 defans oyuncusu ile mi oynayacağız?"

"Geçen sene Galatasaray şampiyon olduktan sonra kaç bölgeye ihtiyacı var? 1 ya da 2 denebilirdi, bu kadar. Dünyanın en önemli 3 santraforlarından biri gelmiş, 'daha' deniyor. Daha'nın hesabını bilmiyorum. 2-3 oyuncu yeterliyken 5 oyuncu gelip yetersiz görünmesini anlamıyorum"

Metin Öztürk: "Okan hocamız ve scout ekibimizin planı doğrultusunda planımız var.. 1 liralık kişiye 5 lira verirseniz bizi değil bizden sonra gelecek yönetimleri de bağlar. Hangi takıma değer veriyorsanız kendi şirketinizde yaptığınız hesabı burada 10 kere yapmalısınız. Belki 1-2 saat içerisinde netleştireceğimiz transferler vardır. Bilgim yok"

Metin Öztürk: "Gerçek taraftarımız biliyor ki bu ekip tek şeye odaklandı. 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. Başkaları çakma 5. yıldızdan utanırken biz gerçek 5. yıldızı takacağız."

Hele şükür "benim alanım değil" diyip geçiştirmeden konuşmayı becermiş. Tebrik ederim.

yeni içeriden çıktım demiyorum bir şey.

DBLOI_yW0AURKHC.jpg

Herkes kadrosunu çoktan tamamlamış olabilirmi acaba..

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama sorun takımın hangi bölgesi eksik onun bile bilincinde değildir. Sol kanatta Zaha var ya falan der.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Onu da yapamayacaksınız diye diyoruz

Geri
Üst Alt