MHK Başkanı Galatasaraylı Çıktı!

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
Birol Namoğlu: Beni amcam Namoğlu Gsaraylı yaptı.

Demin Beyaz Tvde klibi geçti, ne düşünüyorsunuz?

Bu demek ki artık medya hakemlerin bize verdiği her olumlu kararda artniyet arayacaklar. Penaltı,ofsayt ve kartlar.

I am the one who knocks!

gecmis olsun bu bize dahada girer. Galatasarayli olan Baskan bize dahada sokusturmaya calisiyor.
Dahada savasacagiz

Bahane hazir fbye penaltilar devam yer bize karsi hakem hatalari artar sonra ama mhk baskani gsli!!

Namoğlu ve Metin tokat Galatasaraylı diyorlar,

Hakem atamaya Metin tokat bakıyormuş..

Beşiktaş belediye başkanlığı yapmış Galatasaraylı. Buda iyimiş

Namoğlu daha önce de MHK başkanlığı yaptı... Kimin ne olduğunu biz iyi biliriz!!!

Spor bakani da gs'li sozde ama boyuna vergi cezasi yiyoruz

Haa diyeceksiniz ki spor bakaniyla verginin ne alakasi var, bence cok alakasi var.

Ne galatasaraylilar gorduk paranin tadini alinca yuz degistiren.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan dakka başı penaltı alan babamınoğlu sanki,federasyon başkanı fenerli o ne olacak ?istedikleri kadar havlayabilirler bu konuda it ürür kervan yürür

TFF başkanı beşiktaşın başkanlığını yapmış bir adamken bunun bu kadar büyütülmesi de çok manidar olmuş...

Şimdi mi geldi akıllarına hangi takımı tuttuğunu sorgulamak bunların ? Hadi onu geçtim TFF başkanlarının son yıllarda fbli ve bjkli olarak atandığı ortadayken,bu konunun gündeme getirilmesi hayasızlıktır.Ben bjkli diye bilirdim bu arada Namoğlu'nu.

Son düzenleme:
Şerbeti nede güzel veriyorlar. fb'nin tarihin en iyi hakem şikelerinden birini yaptıgı bir sezonda (Bence simdiden 10-11'in üstüne cıktılar) Mhk baskanı Gs'li deyip, fb'yi olaydan sıyırmak. Gözler Galatasaray'ın üzerinde yani :)

Geri
Üst Alt