GSC Scout # Mickaël Tirpan

Onur Yücel

10 Numara!
Kasımpaşa'nın 27 yaşındaki oyuncusu. Annesi Belçikalı, kendisi de orada doğdu ama babası Türk olduğu için Türk pasaportuyla oynuyor. Orta saha ancak sağ bekte de oynayabiliyor. Belçika altyapısından dolayı pozisyon alması, taktik bilgisi iyi. Fiziği kuvvetli. Zaman zaman hücuma çıkıp etkili şutları olabiliyor. Hem rotasyonu genişletir, hem yerli kontenjanında olmasıyla avantaj sağlar, hem de 2 mevkiyi yedekler. Paşa yönetimi ile zaten artık içli-dışlı olundu. Her sene 1 oyuncu alınıyor. Tırpan'da alınabilir devre arası.

Süper ligde alınacak yabancı sınırlı açıkçası siopis nwakaeme ekuban dışında Anadolu'dan kimseyi istemem..Geçen çok güzel bir gol atsa da gereksiz bir transfer olur ..kasımpaşada gözüme çarpanlar koita ve hajradinovic geçen yıldan beri guzel iş yapiyorlar

Süper ligde alınacak yabancı sınırlı açıkçası siopis nwakaeme ekuban dışında Anadolu'dan kimseyi istemem..Geçen çok güzel bir gol atsa da gereksiz bir transfer olur ..kasımpaşada gözüme çarpanlar koita ve hajradinovic geçen yıldan beri guzel iş yapiyorlar

herif turkish heis

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen Mickael Tirpan'ın eşine MS hastalığı teşhisi konuldu. Futbolcu, Kasımpaşa'dan ayrılıp Belçika'ya dönmeyi planlıyor. İşte detaylar...

Mickael Tirpan hayatının zor günlerini geçiriyor
Kasımpaşa'nın orta saha oyuncularından biri olan ve orta sahaya dinamizm katan Tirpan, hayatı adına zor günler geçiriyor. Belçika basınının haberine göre; 27 yaşındaki futbolcunun eşi Avelien Sente'ye MS hastalığı teşhisi konuldu.

Kasımpaşa'dan zorunlu olarak ayrılacak
Tirpan'ın eşinin durumu ciddi. Futbolcu, eşinin tedavi sürecini Belçika'da geçirmek istediği ve futbol hayatına bu sebeple Belçika'da devam etmeyi amaçladığı ifade edildi.

Trajedi ve hastalığı fark ettikleri o anlar...
Futbolcu kendisiyle yapılan röportajda, "Eşimin bacağına elimi koydum. Hiçbir şey hissetmiyordu. Doktora gittik. MS'in agresif bir formuna yakalandığını anladık. Acilen tedaviye ihtiyaç duyuyor. İstanbul'da birçok hastaneye gittik. Tedavi için Belçika'nın daha sağlıklı olacağını söylediler" dedi.

"İstanbul büyüklerinin beni istemesi mutlu etmiyor"
Lacivert-beyazlıların formasını şu ana kadar 26 maçta giyen Mickael Tirpan, bu karşılaşmalarda 2 gol kaydetti. Futbolcu, İstanbul'un büyük takımlarının kendisini transfer etme ihtimalinin bulunduğunu ancak; bunun kendisini şu anda mutlu etmeyeceğini ifade etti. Tirpan, "Menajerim aracılığıyla teklifler geliyor. Hayatımın bu aşamasında olmasaydım elbette bu ilgiye memnun olabilirdim" dedi.

Kasımpaşa, Belçika'dan teklifleri değerlendirecek!
Türkiye'de olduğu için çocuğunun doğum gününde yanına olamadığını anlatan futbolcu, "Sürecin bu kadar zor olacağını düşünmüyordum. Pandemi nedeniyle de Belçika'ya gidip gelmek zorlaştı. Kulübüm Belçika'dan gelecek teklifleri değerlendirecek. Zor bir durum. Sadece benim değil, eşim için de çok zor bir durum. Herkesin beni anlayacağını düşünüyorum" dedi.

Bu yaz Kasımpaşa'ya gelmişti
Yabancı uyruklu zannedilen oyuncunun Türk olduğu ortaya çıkmıştı. Babası Türk olan Tirpan'ın A Milli Futbol Takımı'nda oynamayı hedeflediği ve Kasımpaşa'da göstereceği performansı çok önemsediği belirtilmişti. Kasımpaşa da bu transferi yaparken bu detayı göz önünde bulundurmuştu.

yerli kuralı sonrası büyük ihtiyaç oldu. KPaşa'ya tekrar döndü. Fortuna sittard zaten ışıtan gün'ün takımıydı. Devre arası kiralık almıştı

yeniden neden almasın? hem bir çok mevkiyi yedekler, hem yerli kontenjanından oynadığı için +değer katar

yerli kuralı sonrası büyük ihtiyaç oldu. KPaşa'ya tekrar döndü. Fortuna sittard zaten ışıtan gün'ün takımıydı. Devre arası kiralık almıştı

yeniden neden almasın? hem bir çok mevkiyi yedekler, hem yerli kontenjanından oynadığı için +değer katar
sakatmış

Geri
Üst Alt