Milan'dan Bonucci Bombası!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
7NDYWY.jpg

Çinli iş adamı Yonghong Li, Milan'a flaş transferler yapmaya devam ediyor.

Andre Silva, Andrea Conti, Hakan Çalhanoğlu, Musacchio, Ricardo Rodriguez, ve Kessie gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katarak, transfer sezonun en flaş takımlarından biri olan Milan, Juventus'un stoperi Leonardo Bonucci'yi de kadrosuna kattı.

Teknik direktör Allegri ile sorunlar yaşayan ve takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Bonucci, 42 milyon Euro bedelle Juventus'tan transferi gerçekleşti.

Milano ekibinin yönetim binasına gelen Bonucci, yıllık 7.5 milyon Euro (+€2.5M Bonus) karşılığında 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Son düzenleme:
İtalyanların bu huyuna hastayım ezeli rakipte olsa oyuncu alış verişini yapabiliyorlar tebrikler..

Pirloda milandan juveye gitmişti.. Keşke bizde de olsa misal Selçuk, tolga ile Ozanı yada Alperi takaslayabilirdi. Başarılı olmazlarda değişiklik olur :D

İtalyanların bu huyuna hastayım ezeli rakipte olsa oyuncu alış verişini yapabiliyorlar tebrikler..

Pirloda milandan juveye gitmişti.. Keşke bizde de olsa misal Selçuk, tolga ile Ozanı yada Alperi takaslayabilirdi. Başarılı olmazlarda değişiklik olur :D

bu kuş hala nasıl burda yaw?

5 binin ci mesajını bana kuş diyerek harap ettin dostum.. Belli ki sen bana kafayı takacaksın.

Arkadaşlık isteği yolladım kabul eder misin aramızdaki şu tatlı sertlik atışma sona ersin.. :)

yaw sen nasıl bir manyaksın? bir de ark isteği yollamış ya..

kaybol

Son düzenleme:
Juve'den kazandigi maasin 2 katini kazanacak galiba yoksa juve'den ayrilmasi icin bir sebeb yok

Juve niye böyle bir mallık yaptı yav yurt dışına satsalardı keşke.

Geri
Üst Alt