milli arada ümit milli takımla maç yapmak

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
Herhalde dünya üzerinde sadece bizim kulübün yapabileceği saçmalıkta bir olay. Yok mu kardeşim Pendikspor, Ümraniyespor? Es kaza demek ki millileri yensek bunlar bizi vatan haini ilan edecekmiş. Kusura bakmayın ama her Allahın günü kulüpte skandal görmekten bıktık. Bu çapsız yönetimin acilen gitmesi lazım. Aklı başında, zengin, vizyoner bir yönetim görmek istiyoruz.

Milli takımlarla hazırlık maçı yapılabiliyor. Milli ara, yaz dönemi kış dönemi çok bi önemi yok.

Milli takımlarla hazırlık maçı yapılabiliyor. Milli ara, yaz dönemi kış dönemi çok bi önemi yok.
Hukuki olarak yapılabiliyor ama yapılmasının saçmalığından bahsettim. Başka ülkelerin milli takımıyla yaparsın geçmişte Mısır'la da yapmıştık ancak kendi ülkenin milli takımıyla oynamak nedir?

Hukuki olarak yapılabiliyor ama yapılmasının saçmalığından bahsettim. Başka ülkelerin milli takımıyla yaparsın geçmişte Mısır'la da yapmıştık ancak kendi ülkenin milli takımıyla oynamak nedir?
Benim anladığım Ümit Milli Takım hazırlıklarını Florya'da sürdürüyormuş. Hazırda bi takım varken yapalım demişlerdir.

Niye böyle basit şeylere takılıp başkalarının dediğini bu kadar umursuyorsunuz

olayı ilk görünce aklıma bir pislik çıkar diye geldi yeminle

federasyon ile sözde sorun yaşayan hoca ve yönetim niye böyle bir karar almış anlamıyorum

50 tane takım var maç yapacak..

Ne işin var ümitle mümitle..

Durduk yere kendi kendimizi derde sokarız biz..

Bi poka da yaramadı dünkü maç

Boş iş..

Ne olacak yapılmışsa anlamadım ki. Daha önce de Beşiktaş yapmıştı. Hazırlık müsabakası kardeşim bu, spor yapılıyor. Ne kadar fazla büyütülüyor bu tarz olaylar...

Evet, normal sartlarda buyutulmemesi bir konu. Futbol bu. Fiziksel temas oluyor haliyle. Ama gel gelelim konu bizim takim olunca malum kesim şartlari anormal hale getiriyor. Tek amac yipratmak olunca her konudan nem kapmaya calisiliyor. Bu sebepten azami dikkat edilmeli her konuda

Baba amma abarttiniz yav. Oldu bitti uzatmanin ne anlami var?

Fenerbahçe aynı maçı yapsa wooo olurdu , yönetim cacık olduğu için buradan bile eleştiriliyor .
Olay bu.

Geri
Üst Alt