Milli Takım Forması

Emre Ceylan

Parçalı Üye
renktaşlar aranızda Türkiye forması olan varmı ? bugünlerde her tarafta bunun reklamı yapılıyor ama formalar 120 lira . ülkemizde milli takıma ilgi çok fazla değil ve bu paralara forma alanda tabiki yok . bu adamlar formaları 20 lira yapsa herkes alır stad kırmızı dolar ne güzel olur . ota b.ka boş paralar harcayacaklarına bu işten biraz zarar etseler hiçbir şey kaybetmezler diye düşünüyorum .

1 lira olsa almam Demirören ve tayfası olduğu sürece. O şeref yoksunları ne zaman kaça kaça uzaklasırlarsa o makamdan seve seve canı gönülden desteklerim milli takımı.
Şu günlerin sıkıntısının tek mimarı o şeref yoksunudur. Unutma! Destek de olmayın zaten.

Mantıklı bir öneri. Ama futbolun buna gelene kadar o kadar büyük radikal kararlara ihtiyacı var ki o kararlar alımadan bu girişim de etkisiz kalır, arada kaybolur gider.

1 lira olsa almam Demirören ve tayfası olduğu sürece. O şeref yoksunları ne zaman kaça kaça uzaklasırlarsa o makamdan seve seve canı gönülden desteklerim milli takımı.
Şu günlerin sıkıntısının tek mimarı o şeref yoksunudur. Unutma! Destek de olmayın zaten.

sadece bu dönemi kastetmemiştim ben . önceki federasyonlarda da böyleydi .

En son 2008 de Türkiye formasi almistim ve arkasina Semih yazdirmistim beni o kadar sevindirdigi icin o turnuvada.

Bir lira bile vermem su an. Sorgulasinlar kendilerini bakalim insanlar neden almiyor ve milli takimi desteklemiyor diye.

ben bir kaç ay önce, Didim'de 25 lira'ya en yeni çikan forma'yi almistim.

milli takımı tutmam forma almam geyiklerini geçersek gerçekten hiçkimse milli takım formasına o paraları vermez bunu kabullenmeleri lazım ama nike ında tutup milli takım formalarını 20 liradan pazarlamasını beklemek pek akıl karı değil tff sponsor olur özel olarak anlaşıllarsa olabilir..

Türkiye'dir Galatasaray. O yüzden gidip Galatasaray forması alın.

En son 2008 de Türkiye formasi almistim ve arkasina Semih yazdirmistim beni o kadar sevindirdigi icin o turnuvada.

Bir lira bile vermem su an. Sorgulasinlar kendilerini bakalim insanlar neden almiyor ve milli takimi desteklemiyor diye.

Bunlarda azıcık yüz olsa şimdiye kadar terketmişlerdi o makamı zaten. Tükürsen yarabbi şükür kıvamındalar su an Demirören ve yanındakiler.

Bana Galatasarayimin şanli ve temiz formasi yeter.

2008'de almistim son milli formami, euro 2008'de turkiye-isvicre macini izlemeye giderken

bu pis'lig ve tff ortadan kalkmadan ne forma alirim ne milli takimi desteklerim

Son düzenleme:
Formaya gelene kadar düzeltilmesi gereken çok daha önemli şeyler bulunmaktadır.

4 tane GS , 1 Chelsea, 1 Almanya
Formalarim budur, Türkiye formam yok. En son cocukken hediye edilmisti bana bir milli forma

Geri
Üst Alt