Milli Takıma Hamzaoğlu Geçmeli!

Onur Yücel

10 Numara!
Yeter artık!! 74 yaşına gelmiş dedenin boşlarını dinlemek futboldan soğutuyor. Bu takıma yerli,başarıya aç bir isim gelmeli. Bu isim tartışmasız Hamzaoğlu olmalı. Gelelim nedenlere;

-En başta yerli bir isim. Türkçe konuşabiliyor.
-Galatasaray'da 1 sene çalıştığı için medya baskısını biliyor. Bursa'da da 1 sene çalıştı. Onu da katabiliriz.
-Galatasaray'ı yoğun rekabetli sezonda şampiyon yaptı.
-Akhisar,Bursa ve Antalya'da başarılı dönemleri oldu. Sadece Osmanlı dönemi kötü geçti.
-Milli takımda Fatih Terim'in yanında kısa da olsa yardımcılık yaptı. Bu ortamı biliyor.
-Yerli oyuncunun dilini iyi anlıyor. En bitmiş ismi bile üste çıkarabiliyor.
-Milli takımda transfer olmadığından kendisinin en eleştirildiği konu devre dışı kalacak.
-Galatasaray'da çalışmasına rağmen diğer takımlar tarafından nefret edilen biri değil....

Bu kadar neden yeter de artar bile. Hamza hoca bir takımla anlaşmadan hemen getirilmeli. Daha iyi seçenek yoktur bu takım için. Basında hiç adının geçmemesi de saçmalık. Kemal Özdeş'i falan "tabiri caizse" tesbih gibi sallar. Fazla abartılan bir isim.

Son düzenleme:
Yabancı bir td un yabancı kuralı yla alakalı şikayet etmesi anca bizim ülkede görülecek bişey olurdu herhalde. Biri de çıkıp sormuyor 'anadili Türkçe olan ülkenin milli takımında bir Romen olarak çalışırken hiç utanmıyor musunuz yabancı diye aglamaktan' seklinde? Baska sorum yok diyip salondan çıkabilir de soruyu sorabilecek babayiğit

[D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hamza geçsin 5 yıl kadar kalsın
fatih terimin sözleşme bittikten sonra
hoca olarak dönsün

Yabancı bir td un yabancı kuralı yla alakalı şikayet etmesi anca bizim ülkede görülecek bişey olurdu herhalde. Biri de çıkıp sormuyor 'anadili Türkçe olan ülkenin milli takımında bir Romen olarak çalışırken hiç utanmıyor musunuz yabancı diye aglamaktan' seklinde? Baska sorum yok diyip salondan çıkabilir de soruyu sorabilecek babayiğit

Dünyada yabancı hocayla çalışan üst düzey takım bir Belçika var sanırım. Ben yabancı teknik direktörün ligimizde olmasını herkesten çok istiyorum ama Milli takımda asla. Orası farklı bir yer. Taktik falan yapmaya vakit yok. Oyuncunun ruhundan anlaman lazım.

Dünyada yabancı hocayla çalışan üst düzey takım bir Belçika var sanırım. Ben yabancı teknik direktörün ligimizde olmasını herkesten çok istiyorum ama Milli takımda asla. Orası farklı bir yer. Taktik falan yapmaya vakit yok. Oyuncunun ruhundan anlaman lazım.
Farketmez benim için ama azıcık karakter olsun adamda. Ağlamasından sıkıldım artık.
Bence Şenol geçecek. Bugün yarin ayrılırlar fikoyla.

Bende aynı fikirdeyim sonuna kadar da desteklerim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normalde en doğru isim de şimdi göreve gelince sınır falan gelsin deyip asabımızı bozabilir.

Hocam ile milli takım şahlanacaktır.

Demirören istemez küçük görür.
Güneş'i alır o da can atıyordur zaten.

Bizden gittiginden beri ben de diyorum Milli Takim bu adam icin cennet cennet.

Bir tane bile yabanci oyuncu yok, her yer yerli oyuncularla bizim evlatlarimizla dolu. En önemlisi de Umut Bulut hala futbol oynuyor, onu banko ilk 11'e monte edebilir.

Hic sallamaya gerek yok,kisitli kadrolarla son derece basarili olan bir teknik direktör

Teknik taktik olarak yeterli,Kendisi ayrildigindan bu yana deplasman performansimiz ortada

Zihniyeti yüzünden kesinlikle gelmemeli. Yabancı sınırı konusunda federasyon ve medyaya sürekli baskı yapar Lucescu'dan fazla söveriz. Es kaza bir maç kazansa bakın evlatlarımızla kazandık yabancılara gerek yok der.

Geldiği gün yabancı sınırı bir olmalı der ve bunu uygulatmak için herşeyi yapar.

Geri
Üst Alt