Monaco, Leonardo Jardim'in Kovulduğunu Açıkladı!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
DpOHUaOXoAAI2gg.jpg

Monaco kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Portekizli teknik adam Leonardo Jardim ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Fransa Ligue 1'de 9 hafta sonunda yalnızca 1 galibiyet alarak kendini küme düşme hattında bulan Monaco'da teknik direktör Leonardo Jardim ile yollar ayrıldı.

Monaco kulübü, Portekizli teknik adamın görevine son verildiğini resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamayla duyurdu. Açıklamada 44 yaşındaki Jardim'e 2014 yılından bu yana kulübe yaptığı tüm hizmetler için teşekkür edildi.

Jardim'in güdümündeki Monaco, 2016/17 sezonunda Ligue 1 şampiyonluğuna ulaşmış ve aynı sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynama başarısı göstermişti. Portekizli hoca, takımıyla 2017 ve 2018'de de Fransa Lig Kupası'nı kaldırırken 2014/15 sezonunda da Devler Ligi çeyrek finali görmüştü.

Fanatik

Vay be, adamin adi bir aralar hangi kulüpler ile aniliyordu.

Hanri gelecek

Yavaş yavaş Henry'i hazırlıyorlar.

Kesin Çine falan gider bu herif simdi.

Yazık oldu ama bu sezon da çok kötü gidiyorlardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

perez baskanim alin.

Adamlar habire Oyuncularini Satti. Bir yerden sonra artik yapamadi dogal olarak

Monaco, Leonardo Jardim'den boşalan teknik direktörlük görevine Thierry Henry'nin getirildiğini açıkladı.

DpYGVFSX4AAjAEO.webp

Banka gibi bir Psg varken 2nci ol, 16/17 de şampiyon yap. Yetişen oyuncuları satarak 2senede 500m euro dan fazla transfer geliri yarat.
yeni bir genç nesil yaratırken takım kötü gidiyor diye gönderttir adamı.
Nankörlük böyle birşey.
Sen takımı darphaneye çevir, bir kere tökezle göndersinler.

Vay be çocukluğumun kahramanı Henry TD olmuş ha.

Bundan sonra Monaco maçlarını kaçırmam .

sent via GSC

Geri
Üst Alt