Montaj mı Gerçek mi ?

Cevap: Montaj mı Gerçek mi ?

[video=youtube_share;4XTWSHZuOQ8]https://youtu.be/4XTWSHZuOQ8[/video]

Bu da orjinal videosu .

Gerçek dememizi bekliyon herhalde...

oha clark kent lan o :lol:

23 yaşındayım hayatımda bu kadar gerçek bişey görmedim :yenieek: aşırı gerçek :ayatollah:

Ağır çekimide var orada abicim . Aptalmıyız o kadar anlamasın . Forumda grafikerler var gelsin onlar yorumlasın bence. Teknoloji o kadarda gelişmedi .

grafikere gerek yok bizim internet kafeci ahmet abiye gösterdim montaj degil dedi bu işlerin piridir :yenieek:

Ağır çekimide var orada abicim . Aptalmıyız o kadar anlamasın . Forumda grafikerler var gelsin onlar yorumlasın bence. Teknoloji o kadarda gelişmedi .

Ağır çekimi görüp de hala gerçek mi diyorsun şimdi? Ağır çekimde montaj olduğu bariz belli yani, ben yapsam bu kadar belli olmazdı sana söyleyeyim.

Höh adobe after effect ile neler yapılabileceğini bir araştır derim.

Öyle diyorsunuzda o gazete affolada gerizekalımı ki anlamayıp haber olarak yayınlıyorlar ?

Ağır çekimi görüp de hala gerçek mi diyorsun şimdi? Ağır çekimde montaj olduğu bariz belli yani, ben yapsam bu kadar belli olmazdı sana söyleyeyim.

liseye giderken kameralı cep telefonlarıyla video çekerken durdura basıp sonra devam edip adamı kaybetiyorduk onun gibi bişey işte basit;)

Geri
Üst Alt