Moskova'ya Tatile Gitmek İstiyorum

Dil sorun değil mi bu ülkelerde.

Benim bildigim batıya karşı sert yapıları oldugu için ingilizce ögrenmiyormuş kimse.

Arkadaş öyle bi sıkıntıdan bahsetmedi. İngilizcesi iyidir onun. Anlaştım demişti ya. Ayrıca dil dile deyeceği için dilin sorun olacağını sanmam:D

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Dil sorun değil mi bu ülkelerde.

Benim bildigim batıya karşı sert yapıları oldugu için ingilizce ögrenmiyormuş kimse.

Ukrayna için konuşayım, gençler biliyor ama bizde o kadar ingilizce konuşanı makaraya alırlar. Çok temel biliyorlar yani my name is seviyesi, yol falan sorunca genelde go go go diyip gerisini el kol hareketleri ile anlatıyorlar. Üniversite çağındakiler gene üç beş biliyor iletişim kurabileceğin kadar.

Taksiciler falan kesinlikle bilmiyor. yes-no dan ibaret tüm ingilizceleri. Eğer iyi otelde kalacağım diyorsan bakarsın temel ingilizce ile başının çaresine ama backpacking tarzı takılıp ufak hostellerde falan kalacaksan sıkıntı olabilir.

Rusya farklı olabilir tabii.

Ukrayna'ya bende gitmistim, 1 hafta Kiev bir hafta Sumy de kalmistim. Mükemmele yakin 2 haftaydi benim icin. Bir defa daha gidicek olursam yine Rusya'dan once Ukrayna'yi tercih ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güzel tercih,begendim,nasib olurda gidersin ins,yazın bende kuzey ülkelerine gitmeyi düsünüyorum

Resim cekmek yasak ona gore

Geri
Üst Alt