Murat Göğebakan'ın Zor Günleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Anadolu Rock Müziğinin sevilen ismi Murat Göğebakan tekrar lösemi teşhisiyle 7 aydır tedavi görüyor.

Daha önceden de ( 2009 ) kanserle mücadele eden Murat Göğebakan'ı 4 Temmuz gecesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ziyaret etmişti. O gece çekilen bu fotoğrafta Göğebakan'ın bitkin hali dikkatimi çekti.

Allah şifa versin. En kısa sürede sağlığına kavuşursun , o güzel müziğine devam edersin inşallah.

a_9128_2.jpg

Ayrıca bir süre önce eşiyle bazı sorunlar yaşamıştı. Bu şarkıyı da eşine yapmıştı o dönemde...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-S1y5t-SA0o[/media]

NOT: Umarım konuyu siyasete yaslamadan bir şeyler yazarız. Benim çizgimi bilen biliyor. Saygılar...

çok geçmiş olsun

neredesin ay yüzlüm

acil şifalar diliyorum

başkan adam yalanladı hasta olduğunu,kaza yapmış ondan öyleymiş suratı falan

vay be.. koca adam ne hale geldi.. severim kendisini. eskiden kasetler varken dinlerdim bir sürü kaseti vardir bende

başkan adam yalanladı hasta olduğunu,kaza yapmış ondan öyleymiş suratı falan

2009 dan sonra kötüleşti. Evet o resimdeki hali dediğin gibi olabilir ama 2009 daki kanser tedavisinden sonra dediğim gibi gerçekten kötüleşti.

Şu an yine ufak tefek sıkıntıları var diye biliyorum. Elbette seninde haklı olduğun bir yer var ; Maalesef bu tip olaylar suistimal ediliyor.

Serdar ortaç'a ne kadar üzülüyorsam bu adama da o kadar üzülüyorum!!!

Via: Twitter

"Murat Göğebakan yaşam ünitesine bağlandı. Allah'tan acil şifa diliyoruz.."

:( Allah şifa versin. Allah yardımcısı olsun

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

murat abi lösemiyi ancak yaşayan bilir yüce allah acılarını dindirsin şifa versin tez zamanda ferahlatsın seni

hastalık zor,bu hastalık cok cok zor

Allah bu hastalıgı yasayan,herseyden önce hastalık yasayan herkese cok cok sifa versin

hayattaki en büyük zenginlik saglık dostlar

saglınızın kıymetini bilin,kendinze iyi davranın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt