GSC Portal Murat Özyer: "Bütün oyuncularımız serbest"

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
B_13826_muratozyer_B.jpg

Galatasaray'ın Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Radyospor'a flaş açıklamalarda bulundu. Özyer, Arroyo da dahil olmak üzere tüm oyuncuların istediklerini yerlere gidebileceklerini söyledi.

Detaylar GSC Portal'da...

Amatör şubeler kalıcı oalrka olmasa da bir süreliğine yarışmalardan çekilebilir bence. Sadece 7-10 yaş grubu çocuklar için okullar açık tutulur ve bu çocuklar profesyonel olana kadar yarışmalara girmyiz mesela. Bu hem tamamen kapanma anlamına gelmez hem de kulüp bir süre maddi olarak rahatlar.

Adam 2 senedir hayırlı haber vermedi zaten.

Döneminde

İlkan skandalı

Whalen kaçışı

Ödeme problemleri

Furkan Aldemir faciası

ve niceleri yaşandı.

Hala bu zat konuşuyor Arroyo kalır herhalde diyoruz, yok o da gider diyor.

Aynısını Ergin hoca söylediğinde öyle bir şey yok herkes işine baksın diyen 1-2 yönetici vardı.

Bu gelişmeden sonra ne diyecekler merak ediyorum.

Sayın Özyer sende serbest kalıp gitsen her açıklamanda içim daralıyor.

Aysal sponsor olacak deniyordu ne oldu o iş bilen var mı?

Lan serbestse serbest niye reklam ediyorsunuz millete. Resmen akbabalara gelin oyuncularımızı alın diyorlar. Nasıl yönetici bunlar yav.

Saçmalama kuş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İnsanlıkla birazcık alakan olsa, ceza almayı göze alıp hakaret edeceğim, belki alınırsın, insani tepkiler verirsin, beni kızdırdığın gibi seni kızdırabilirim diyeceğim ama işte bunun mümkünatına inanmadığım için ya görmezden geliyorum ya da şikayet ediyorum.

Ancak moderasyon aynı şeyi defalarca yapan ve kısa cezalarla kurtulacağını veya sadece edisyonla geçiştireceğini bildiği için ısrarla sürdürene daha ağır yaptırımlar uygulamadığından zaman zaman insani tepki olarak, muhattaplık ilişkisi kurmak ve böylesi cevaplar yazmak zorunda kalıyorum.

Biliyorum ki bu eğri bir duvara neden eğrisin diye hesap sormak ile eş değer bir davranış. Malesef.

asıl su herife maasını ödemeyin ac kalsın

bu nasıl bir acıklama lan

sen neden varsın orada

İnsanlıkla birazcık alakan olsa, ceza almayı göze alıp hakaret edeceğim, belki alınırsın, insani tepkiler verirsin, beni kızdırdığın gibi seni kızdırabilirim diyeceğim ama işte bunun mümkünatına inanmadığım için ya görmezden geliyorum ya da şikayet ediyorum.

Ancak moderasyon aynı şeyi defalarca yapan ve kısa cezalarla kurtulacağını veya sadece edisyonla geçiştireceğini bildiği için ısrarla sürdürene daha ağır yaptırımlar uygulamadığından zaman zaman insani tepki olarak, muhattaplık ilişkisi kurmak ve böylesi cevaplar yazmak zorunda kalıyorum.

Biliyorum ki bu eğri bir duvara neden eğrisin diye hesap sormak ile eş değer bir davranış. Malesef.

Ouvvvvvvv çok şert.

Normal birşeymiş gibi söylüyor. Tam bir seri katil sogukkanliligi var herifte.

Sacma sapan futbolculara milyonlar veren beyinsizler su adamlarin parasini odeyemiyo ya.. her turlu kufuru hak ediyolar

şampıyon takımı ne duruma getirdiniz basketbol iflas futbol paralar ödenmıyor voleybol zaten yok üzerine rekor vergi borcu . fenerde şike yaparak devletle arasını sıcak tutarak mac kazanmaya devam etsin bizde boyle aval aval seyredelim

Geri
Üst Alt