Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
Bu herif sports digitale'nin sahibi mi cidden. öyleyse o kanala abone olmayın sevgili galatasaraylılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kurucu ortaklarından o yüzden abone olmuyoruz ama Sinan, Erinç ve Kerem'in programını mecbur izliyoruz çünkü bana göre youtube'daki Galatasaray ile ilgili en kaliteli içerik o program. Hikmet Hoca'nın maç analizi programı da gayet başarılı bence.Bu herif sports digitale'nin sahibi mi cidden. öyleyse o kanala abone olmayın sevgili galatasaraylılar
herifler tv kanalları ve gazetelerde yapılanıyordu eskiden şimdi de youtube'da yapılanmaya başladılar. bizim galatasaraylıların böyle kanallar açması şart, zaten en büyük izleyici kitlesi bizde gidip mecburen şunların kanalını izliyoruz. sinan yılmazın dediğin programını ben de izliyorum ama hiç abone olasım gelmedi kanaldaki bazı şüpheli durumlardan dolayı,o yağız denen herifi genel yayın yönetmeni yaptıklarında iyice belli ettiler kendilerini zatenEvet kurucu ortaklarından o yüzden abone olmuyoruz ama Sinan, Erinç ve Kerem'in programını mecbur izliyoruz çünkü bana göre youtube'daki Galatasaray ile ilgili en kaliteli içerik o program. Hikmet Hoca'nın maç analizi programı da gayet başarılı bence.
Sinan, Erinç ve Kerem'in o cendereden kurtulup bir şekilde Galatasaray çevresinden bir yatırımcı ile o işi yapmalarını çok isterim. Zaten o kanala gelen Hikmet Hoca'yı bile Sinan kendi imkanları ile ikna edip getirdi. Bu ucuz siyaset kovalayan kekolarda kendi kanallarında istedikleri kini rahat rahat kussunlar...
Çünkü balık hafızalıyız her ay gözümüzün önüne sokacak Galatasaraylı gazeteciler yok.Ben bilmiyordum. Emin ol Galatasaray taraftarının da %99'u bilmiyordur. Ki bilinen bir şeyse şimdi neden bunlara tepki gösteriliyor o zaman? Demek ki taraftarın tamamına yakını yeni duymuş bu mevzuyu ki bu kadar gündem oldu.