Muslera Ligin İlk Yarısında Kadroda Yer Alamayacak

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
2713408_1920x1080.jpg

Galatasaray, Fernando Muslera'ya yeni sezonun ilk yarısı için lisans çıkarmadı. 14 Haziran'da ayağı kırılan Muslera, Ocak 2021’de dönecek. Aralık ayında takımla çalışmalara başlaması beklenen tecrübeli kaleci, "Tam olarak hazır hale gelince oynayacağım, bu da ocak ayını bulur" dedi.

| Galatasaray'da taraftarların en çok merak ettiği konular arasında yer alan, “Fernando Muslera sezonun ilk yarısında oynayabilecek mi?” sorusu, dün cevabını buldu.

Yeni transferler hariç, 2020-21 sezonunun ilk yarısında kadroda yer alacak futbolcuların lisanslarını çıkaran sarı kırmızılı yönetim, Uruguaylı kaleciye lisans çıkarmadı. Bu kritik kararın, Muslera’nın teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşme sonucunda alındığı belirtildi.

14 Haziran 2020’de Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanan maçta ayağı kırılan Muslera, tedavisinin devam ettiğini hatırlatarak, “Tedavim sona erdikten sonra tam olarak hazır hale geldiğimde oynamak istiyorum. Onun için de ocak ayından önce oynamam zor” dedi.

Terim de bu gelişme üzerine yönetimle temasa geçip, Uruguaylı kaleciye lisans çıkarılmamasını istedi. Fernando Muslera’nın aralık ayında takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Ali Naci - Hürriyet

Kasimda doner,donmezse alinti yaparsin.sikinti yok

Dönmez kardeşim adam eylülde Uruguay'a gidecek, kasımda sahada yürümeye falan başlar anca, basit değil sakatlığı en az 4 ay iyileşme süreci var sonrasında da 1-2 ay hazırlanma.

Buradan bi arkadaşımızda iddalı biçimde ekimde döner diyordu gördük.Göz var izan var ayağı kırılan adam nasıl 3 ayda dönecek te allam.Ocakta aslan gibi gelir yiğidim.

Muslera yok ve hala orta saha yok. Ilk 5 hafta 2 3 macta puan kaybi olursa ben gorurum ekime kadar vaktimiz var demeyi.
Belli olduki her mac 2 gol yemeye adayiz, en azindan 3 veya 4 gol atacak takim kurulsun

Olsada pek birşey Fark etmez. Feghouli,Belhanda gibi gereksiz işe yaramaz topçular olduğu sürece isterse kalede 3 kişi duralım yine bir bok olmaz.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Fatih yerine daha güven veren bir kaleci almalıydık,daha piyasada orta saha yok geç kalındı. Düzgün orta saha bulsalar bile uyum süreci vs. derken defansa çok yük binecek.Sarachinin de defansif anlamda defoları çok.kaleciye çok iş düşecek.

Geri
Üst Alt