Muslera: "Türkiye benim ikinci vatanım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
fernando-muslera-12-2.jpg

Kendisine gelen tekliflerden dolayı mutlu olduğunu belirten Muslera, kariyerine kesin olarak Galatasaray forması altında devam edeceğini belirtti.

Türkiye’de yaşanan olaylar ve Güney Amerika’dan gelen teklifler sonrası takımdan ayrılacağı iddia edilen Fernando Muslera son noktayı koydu. Uruguay Milli Takımı ile Copa America’da mücadele ettiği için önceki gün takım arkadaşlarına katılan Uruguaylı eldiven, kariyerine Galatasaray’da devam edeceğini ifade etti ve taraftarın endişesine son verdi.

Menajerinden başta Galatasaray yönetimi ve herkese Türkiye’de mutlu olduğunu iletmesini isteyen Muslera, “Türkiye benim ikinci vatanım. Burada yaşananlar üzücü ancak benim kararını etkilemiyor. İstenilmek güzel şey ancak ben Galatasaray’da mutluyum ve bir yere gitmiyorum” ifadelerini kullandı.

Muslera’nın menajeri de daha önce Güney Amerika takımlarının Muslera’ya gücünün yetmeyeceğini açıklamıştı.

AMK SPOR

PORTAL HABERİ

Göndermek isteyenler ve gitsin diyenler için üzücü bir haber.

Muslera son 5 sezondaki en büyük şansımız kesinlikle.
Premier lig hayali vardı bir aralar.
Umarım Buffon nasıl 40 yaşına kadar Juve forması giyecekse, Muslera da bizim için öyle bir oyuncu olur. Aslan parçası Nando :)

koydu koyunlara. Insallah sonuna dek bizimle kalirsin legend

Üzmeyin lan artik bu adami. Gecen sezon yedigimiz her gol sonrasi o caresiz bakislari geliyor aklima, adam aglayacak gibi oluyordu yeminle icim ciz ediyordu her defasinda Muslera'nin yüz ifadesini görünce.

Bu adam gülmeli ki biz de gülelim. Yazik günah önündeki essekler ne hale düsürdü bu adami. Alayiniza Muslera ulan!

Yaşayan efsane, gelmiş geçmiş en iyi kalecimiz kanımca. Oynadığı her dk.nın keyfini çıkaralım. Man like a man

Dursun istifa!!!

Efsane kalecimiz.

Geri
Üst Alt