Muslera'dan Taraftara Tepki

Hral kapagi takti size demis taraftara.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Taraftar o kadar rezildi ki çıkıp dalsa millete adam haklı.

Hral kapagi takti size demis taraftara.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Senin gibiler, sirf forma aldi diye kendisinde insanlara ana baci kufur etme hakkini bulan, destek yerine tek tek butun oyuncularin basliginda pisligini kusan, daha ilk CL macinda stadin yarisini bos birakip sirf homurdanan daha mac bitmeden isliklayip porotestosuna baslayan aslakalara gostermis hakli tepkisidir Muslera'nin ki..

Moderatör tarafında düzenlendi:
yönetim-futbolcu-taraftar rezildi, ayrıca yediği saçma sapan topu kurtarsın hareket çekeceğine, zaten medyaya da yansıyacak bu, forumda herkes birbirine girer yine :)

İyi yapmış bence. Gerekirse maç sonunda isim vererek toplu halde söversin topçulara taraftarlar olarak ama maç devam ederken anlamsız.

belki tv çekmemiştirde taraftarın protestosu neydi be dünya ayağa kalktı! TFF istifa etmeyi düşünüyomuş!

o kadar laf yaptılar öyle yapacaz böyle yapacaz bi bok yoktu

Tepki gösterecekse o golü yediren Selçuk'a göstersin tepkisini! Taraftar bu rezil futbolu izlemek zorunda değil!

Bu herşeyin göstergesi işte biz bu ruh hali ile şampiyon filan olamayız kimse kimseyi kandırmasın..

Bende taraftara kızgınım çok daha büyük tepki olmalıydı.

Muslera'yı bile çileden çıakran taraftarın da ıslıklarından farkı yok. Sen git alakasız maçta taşkınlık yap sahanı kapattır sonra gel utanamdan futbolcu yuhala. Sen de zarar verdin takıma seni kim ıslıklayacak?

Laf söylemeye, tepki göstermeye, sitem etmeye hakkı olan adamlardan birisidir Muslera. Ne derse eyvallah.

Kimse bana masal anlatmasın arkadaş

Selçuk ve Burak konusunda taraftar haklı

Geç bile kalındı bu tepkilerin gösterilmesine

Selçuk bey formayı çıkardıktan sonra ıslıklanmalıydı

Taraftar az bile yaptı. Ama Muslera arkadaşlarını savunmak için kendini öne çıkarmış, saygı duyulacak bir hareket.

-Tapatalk-

Adım adım takımı eritiyoruz sanki.

Geri
Üst Alt