Mustafa Cengiz: ''Biz bu oyunu bozarız''

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1f4ac.png
Mustafa Cengiz: "Hakemler hata yapabilir ancak aynı hatayı 7 kere yaparsa bu kangrenleşmiş bir problemdir."

1f4ac.png
Mustafa Cengiz: "Bir TFF yetkilisi veya bir hakem tuttuğu takım uğruna veya başka bir sebepten ötürü ahlaki değerleri göz ardı ederlerse biz bu oyunda olmayız, biz bu oyunu bozarız."

1f4ac.png
Mustafa Cengiz: "Hakemler seminerlerde doğru eğitilsin. Hakemler kendilerini hakim zannetmesin ve haklarımızı yemesinler."

Galatasaray SK (@GalatasaraySK) | Twitter

kasımpaşa maçına mal oldu bu geç açıklamalar.sadece dogru kararı versinler.beklentimiz yok.2015te o 1-1- giden eskişehir macında hakem bari uyduruk penaltı çalsın diyen köpek fenerliler gibi değiliz biz.utanmaz arlanmaz olan yavsak fb ve bjk camiasıdır.

Güzel, sizden de umudu kesmeye baslamistim bu aciklamalar iyi oldu.
Umarim sadece aciklamalar ile kalmaz, resmi kanallardan gerekli uyarilar da yapilir.

Güzel, sizden de umudu kesmeye baslamistim bu aciklamalar iyi oldu.
Umarim sadece aciklamalar ile kalmaz, resmi kanallardan gerekli uyarilar da yapilir.
herkes diyoki fatih hoca neden sessiz,fatih hoca mersin macındaki gibi en ufak tepki verse trübüne gönderilir sonra da 10 maç ceza keserler.

Öyle demeyeceksin.

"O Halis Özkahya'nın düdüğünü astırmayı da biliriz." diyeceksin. O düdük asılmadan bunların aklı başına gelmez.

Ali Aydın diye bir adam vardı ne oldu ona yediği boktan sonra hatırlayan var mı? Böyle sileceksin adamın adını.

Tatar Ramazan mısın sen ne bu laflar

Hic bir anlam ifade etmiyor.

2 3 gun sonra konusmanin anlami yok, fb her mac oncesi hakem aciklandiginda konusuyor, hakem yiyosa versin yanlis karar bak neler oluyor.

Bos bos laflarla bi yere varilmaz, yonetim yetersiz bir performans ciziyor.

Eyyamcı ve atanmış hakemlerin düdüğünü astıramayan yönetim ..sin gitsin.

bu sene şampiyon olmamız şart,2-3 senedir feci doğranıyoruz.bu şampiyonluk bi tür adalet olur.ve bu adaleti de Tanrıdan beklememiz normal.

Geri
Üst Alt