Mustafa Cengiz: “Planımızı olduğu gibi gerçek verilerle anlattık”

Ceza gelecek fakat kupalardan men filan olmaz bence.Geçen sene kargalara uygulanan oyuncu satıp alabilirsin gibi bişey gelir.Yada geçen sene uygulanan oyunculara 65 milyondan fazla veremezsin gibi bişey olabilir.

Bence transfer cezasıyla men arasında fazla fark yok. Zaten bu kadroyla CL’e gitsek max averaj takımı oluruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katilim parasi alamayız
Cl gruplarından çıkamayız belki ama 3.olup avrupadan devam etme sansimiz olur

Maddi manevi cok far var yani.

evet ama dediğim gibi belki maaş bütçe sınırlaması da devam eder

Zaten maaş sınırını düşürdük yüzde 25 civarında.

Benim ceza diye söz ettiğim kısım men cezası aslında.

Maaş bütçesi sınırı gelmesi iyi olur zaten, Avrupa olmayan bir sezonda 65 milyon euro maaş verip bir de 4. olduk, çöpe atılan paraydı resmen geçen sezon.

Men cezasi olmaz bence

Daha önce avrupadan men ile cezalandirildik zaten bir daha olacagini zannetmiyorum

Zaten maaş sınırını düşürdük yüzde 25 civarında.

Benim ceza diye söz ettiğim kısım men cezası aslında.

Maaş bütçesi sınırı gelmesi iyi olur zaten, Avrupa olmayan bir sezonda 65 milyon euro maaş verip bir de 4. olduk, çöpe atılan paraydı resmen geçen sezon.

men olmayacak müsterih olun

Sattigin kadar oyuncu alabilirsin cezasina ben kabulum. 30+ oyunculara milyonlari ve 3m maas verecegimize genc oyuncular alip, parlatip satalim.

Süreç dediğine göre... Bahane olarak amatör branşları işin içine sokulunca... Neyse umarım minimum cezayla kurtuluruz.

Bu arada Dursun'a iki çift laf etmemiz lazım, lakin moderatörler bu konuda esneklik sağlamıyorlar :D

Soruyu soran muhabir önce men cezası mı diye sordu? Hiçbirşeyin garantisini veremem gibisinden şeyler dedi sonra trasnfer yasağı olarak mı ceza gelir? dedi , gene bilemem herşey olabilir dedi.

Bana biraz umutsuz geldi ses tonu.

Geri
Üst Alt