Mustafa Cengiz‘den Arda Turan Açıklaması!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
1596635975211.png

Mustafa Cengiz: "Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık." (DHA)

Başkan Mustafa Cengiz: Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız. Her açıdan hayırlı olacağına inanıyorum. (DHA)

Mustafa Cengiz: "Herkes hata yapabilir, önemli olan bunlardan dönmektir. Geçmiş geçmişte kalmıştır"

DHA’dan düzeltme;

Haber temposunda hızlı yazmak uğruna eksikliğimiz var yazıda. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: “Değerli teknık ekibimizin isteği ve ihtiyaçları doğrultusunda Arda Turan transferimiz gerçekleştirilmiştir.” (@Turkserhan)

Başkan Mustafa Cengiz: Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız. Her açıdan hayırlı olacağına inanıyorum. (DHA)

Yeterlidir umarım.

Gereksiz inatlasmaya gerek yoktu

F A T I H T E R I M

Kap gelir ozaman bugun. Hayirli olsun. Futbol icin geliyor, para icin degil. Bellhandadan daha verimli olucagi kesin.

Her başarıyı fatih terime her hezimeti başkana ve yönetime yazanlar için açık açık hedef göstermiş en iyisini yapmıştır.Agzina sağlık
Aynen öyle,gayet yerinde bir açıklama..Daha caner,emre vs devam edecek gibi terimin çöplük furyası

"Herkes hata yapabilir, önemli olan bunlardan dönmektir. Geçmiş, geçmişte kalmıştır."

bunu da demis

Zaten kendisi istemiyordu bunu sagir sultan da biliyordu. Topu teknik ekibe yani hocaya atmis, onlarin israri uzere aldim diyor.

Normalde H.O. yazarım ama bu sefer içimden gelmiyor.

Koca Kafayı görmek istemiyorum.

Transfer Istihbarat Şefi

Cok üzücü ve mide bulandirici bir aciklama

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt