Mustafa Cengiz'in Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme!

Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz’in yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle yapılan tetkikler sonrasında bir dizi operasyon zorunluluğu doğmuştur.

Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup tedavi süreciyle ilgili gelişmeler gerektiği takdirde zaman zaman kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Gecmis olsun,genel durumu iyiymis.operasyonda mecburi ise yapacak bisey yok

Son düzenleme:
Büyük geçmiş olsun durumu ciddi gibi Allah acil şifalar versin dualarımız seninle başkan 🙏

mide tümörü malesef çok sıkıntılı bir durum.

tesadüfen tanı koyulduğunda ve metastaz olmadığında bir avantaj mevcut ancak şikayetler ile başvurulduğunda çoktan nüks potansiyeline erişiyor hastalık.

çok sevdiğim eniştemi kaybettim , tedavi süreci başarılı da olsa adamcağız beslenemediği için kilo kaybederek gitti gözümüzün önünde.

tedavi sonrası yemek yiyebilmesi çok önemli.kilo kaybı derinleşirse malesef tablo içacıcı olmuyor..

Moralim bozuldu ya.

Bir dizi operasyon demesi ürküttü daha çok.

Mide problemi polip vs olsa gizlilik demeden açıklanırdı.

Kanser olma ihtimalini arttırdı bu açıklama. Umarım metastaz vs yoktur ve tedavi edilebilir seviyededir.

Allah şifa versin. Geçmiş olsun Başkanım, bir an önce sağlığınıza kavuşmanız temennisi ile :(

tesadüfen tanı koyulduğunda ve metastaz olmadığında bir avantaj mevcut ancak şikayetler ile başvurulduğunda çoktan nüks potansiyeline erişiyor hastalık.

çok sevdiğim eniştemi kaybettim , tedavi süreci başarılı da olsa adamcağız beslenemediği için kilo kaybederek gitti gözümüzün önünde.

tedavi sonrası yemek yiyebilmesi çok önemli.kilo kaybı derinleşirse malesef tablo içacıcı olmuyor..
Basin sagolsun

Acil şifalar başkanım!Galatasaray düşmanlarına karşı daha çok savaş vereceksin.Daha kazanacağın çok başarı var.Sağlığına en kısa sürede kavuşman dileğiyle...

Çok üzücü, başın sağolsun ağabey.:(

Allah başkanımıza, ve tüm hastalara, yakınlarına da güç kuvvet versin.

Başın Sağ olsun kardeşim :(

Geri
Üst Alt