- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basin sagolsunmide tümörü malesef çok sıkıntılı bir durum.
tesadüfen tanı koyulduğunda ve metastaz olmadığında bir avantaj mevcut ancak şikayetler ile başvurulduğunda çoktan nüks potansiyeline erişiyor hastalık.
çok sevdiğim eniştemi kaybettim , tedavi süreci başarılı da olsa adamcağız beslenemediği için kilo kaybederek gitti gözümüzün önünde.
tedavi sonrası yemek yiyebilmesi çok önemli.kilo kaybı derinleşirse malesef tablo içacıcı olmuyor..
mide tümörü malesef çok sıkıntılı bir durum.
tesadüfen tanı koyulduğunda ve metastaz olmadığında bir avantaj mevcut ancak şikayetler ile başvurulduğunda çoktan nüks potansiyeline erişiyor hastalık.
çok sevdiğim eniştemi kaybettim , tedavi süreci başarılı da olsa adamcağız beslenemediği için kilo kaybederek gitti gözümüzün önünde.
tedavi sonrası yemek yiyebilmesi çok önemli.kilo kaybı derinleşirse malesef tablo içacıcı olmuyor..
Başın Sağ olsun kardeşimmide tümörü malesef çok sıkıntılı bir durum.