Ahmed Arif Kesen
Büyük Kaptan
- 11 Temmuz 2009
- 21.556
- 14.308
- 2.158
Madem yerli olacak bari Şenol Güneşi kaçırmasaydık 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kötü Türk teknik direktörler listesinde ilk 5'e rahat girer lan bu adam
bir de kalkmış bu adamı takımın başına isteyenler var
1- Samet Aybaba
2- Denizli
3- Güvenç Kurtar
4- Ümit Kayıhan
5- Oğuz Çetin
denizliyi bunlarin arasinda belirtmen müthişmiş.
bjkdeki gibi ilk 11de 8 tane defansif oyuncu çıkartmayacaksan gel çıkartacaksan bizi yorma sn. denizli
En kötü Türk teknik direktörler listesinde ilk 5'e rahat girer lan bu adam
bir de kalkmış bu adamı takımın başına isteyenler var
1- Samet Aybaba
2- Denizli
3- Güvenç Kurtar
4- Ümit Kayıhan
5- Oğuz Çetin
Buyurun Büyük Denizli'nin çalıştırdığı takımlar
Kocaelispor (en iyi elde ettiği derece lig 5.liği oldu)
Fenerbahçe (Şaibeli bir şampiyonluk kazandı ve CL'de 0 çekti sonrasında kovuldu)
Vestel Manisaspor (bankasya'da yer alan takımı büyük bir bütçe ile STSL'ye çıkarmaya çalıştı ama ancak 4. yapabildi ve kovuldu)
Beşiktaş (Ertuğrul Sağlam'ın yerine geldi. Geldiğinde namağlup bir takım vardı o sezon şampiyon yaptı ertesi sene 4. yaptı ve kovuldu)
Çaykur Rizespor (Bankasya'dan STSL'ye çıkardı. Ertesi sene anlaşamadılar ve bıraktı)
Alemannia Aachen ( küme düşürdü)
PAS FC (İran liginde 2.lik elde etti)
Persepolis FC (İlk çalıştırdığında İran liginde 3.lük elde etti, ikinci defa takımın başına geçtiğinde 12. yaptı ve kovuldu)
Hazar Lenkeran (en son Azerbaycan'a gitti henüz bir başarısı yok)
Madem yerli olacak bari Şenol Güneşi kaçırmasaydık![]()
Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.Bu adamın ne kariyeri var da bu kadar şişiriliyor anlamıyorum.Bu adamın en büyük kozu medya desteği.Hıncal uluç başta olmak üzere medyadaki çoğu kişi futbol filozofu olarak bakıyor.Gerçi adam 8-0'lık ingiltere mağlubiyetine bile kılıf bulmuş bir adam.Neymiş o ana kadar savunuyomuşuz da o maçta ilk defa hücum denemişisiz falan filan.Açık söylüyorum mustafa denizli futbolun süleyman demirelidir.Hep bir şey yapar gibi gözükür,hiçbirşey yapmaz.Hep atar,attıklarından bir kaçı tutunca dahi olur.Uzun vadeli hiçbir planı yoktur.
Ayrıca bu adamı isteyenlerin en büyük tezi ''mustafa denizli ligi biliyor ama''tezi.Yahu bizim tek hedefimiz lig mi? Şampiyonlar ligi ne olacak? Hiç bakılıyor mu mustafa denizli şampiyonlar liginde ne yapmış? Bu soruların hiçbirine cevap veremezler.Çünkü verirlerse mustafa denizli'nin olmayacağını çok iyi biliyorlar.O yüzden ben açıklayayım.
Mustafa denizli şampiyonlar liginde 6'sı beşiktaş ve 6'sı fenerbahçe olmak üzere 12 maça çıktı.Bu maçlarda 1 galibiyet,1 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.Oynadığı takımlar barcelona,m.united,o.lyon,leverkusen,cska moskova,wolsburg.Asıl bomba şu.Mustafa denizli yönetimindeki takımlar yanda saydığım takımlara karşı ş.liginde evinde puan alamadı arkadaşlar.6 maçta 0 puan.Evinde leverkusen,wolsburg,O.LYON gibi takımlardan puan bile alamayan adamdan bahsediyoruz.Ayrıca bu adam ş.liginde fenerbahçe ile 0 çekti.Ayrıca Ş.liginde çıktığı ilk 9 maçı kaybetti.İlk puanını beşiktaşta 4.maçta wolsburg deplasmanından aldı.
Ayrıca bizim vizyonumuz fatih terimlerden,mancinilerden nasıl mustafa denizli'ye düşer arkadaşlar?
drogbalar,sneijderler.melolaların antrenörü mustafa denizli midir?
M.city'yi şansa şampiyon yaptı deyip mancini'yi beğenmeyen medya,Azerbaycan'da bile bir başarı elde edemeyen bu adamı neden baştacı ediyor?
Çünkü medyanın fenerli neferleri bilinçli olarak vizyon küçültmeye çalışıyor yönetim ve taraftara.Ligi iyi tanıyor denip,ş.ligi bir kenara atılmaya çalışılıyor?Bunun bir benzeri yabancı forvete ne gerek var burak yeter ligde denilerek de yapılıyor.Lütfen bu numaraları yeme ünal aysal.Bu numaraları yersen hem kendini,hem de 2-3 senedir umutlanan bu taraftarı tamamne bitireceksin.lütfen yeme...