Mustafa Sarp mı? Barış Özbek mi?

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Son günlerde arka arkaya patlayan versuslara bir yenisi daha geldi .

anket yanlış olmuş

Mustafa Sarp mı Sneijder mi olsaydı daha çekişmeli geçebilirdi

Kıyas edilemez. Elbette M.Sarp

Bir zamanlar bu forumda 'Mustafa Sarp'ı 11'e ilk yazıp ona göre takım kurarım' diyen tipler vardı.

Not : İroni ya da espri değildir.

barış özbek no-look pasları dışında iyiydi aslında :asd:

kararsız kaldım Mustafa Sarp önemli maçlarda gol atıyordu Pana,Beşiktaş,Tobol,Antep deplasmanı

Barış ise sahada çok koşuyordu :)

Barış derim acayip pres gücü vardı adamda ama hiç üstüne koyamadı bir de sakatlandı tamamen bitti.

YOUR DECISION

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Zg5-sIgzWx0[/media]

Aykut-sabri-balta-zan-servet-sarp-ayhan-barış bu 7 oyuncunun önüne yeryüzün en kaliteli 4 oyuncusunu getir fayda etmez not: balta ve zan hala kadroda be

Baris in 1 2 defa da olsa iyi performanslarini gormustuk, ozellikle Feldkamp senesi cok isimizi gormustu? Sonrasında o kadar dibe vurdu ki, inanılmaz rezalet bir izlenim birakti hepimizde.

Sarp ise bugüne kadar hayatimda nefret ettigim tek futbolcu. Ben daha kötüsünü izlemedim.

Barış hemşehrim olur.:) Şereflikoçhisarlıymış

Ikisi ne kadar dandik ise, yinede Barış > Sarp

Barış.

Barış ilk senesinde gerçekten iyiydi. Hep dalgamızı geçiyoruz ama hakkını da vermek lazım tabiki.

Ilk senesinden sonra hatırlarım serzenişde bulunmuştu bir basın toplantısında beni niye milli takıma almıyorlar diye :D

(Aslında haklıydı da diyebiliriz Euro08 den sonra ne garip tipler vardı milli takımda arada bunu da alabilirlerdi:D Çağlar bile vardı )

Sarp için bir cümle bile sarf etmek istemiyorum açıkçası.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt