Nabil Dirar: "Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
317486.jpg

Ülker Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından basın mensuplarına görüşlerini aktaran 33 yaşındaki kanat oyuncusu, "Bugün en iyi maçlarımızdan birini çıkartamadık ama 3 puan aldığımız için mutluyum. Kasımpaşa maçında en iyi seviyemizde değildik ancak 3 puan önemliydi. Daha iyisini yaparak maksimum puanlar almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Geride kalan günlerde sarı-lacivertli takımla sözleşmesini uzatan Dirar, "Herkesin bildiği üzere sahada mücadele etmekten kaçınmam. Çalışırsanız karşılığını alırsınız. Kulüp de ben de sözleşme uzattığımız için mutluyuz. Umarım gelecek dönemlerde daha iyi şeyler başarırız." diye konuştu.

"Bazı hatalarımızı azaltırsak şampiyonluğun en güçlü adayı biziz." diyen Dirar, "Fenerbahçe'nin gerçek yüzünü sonraki maçlarda göstereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Dirar, 36 gün sonra sahada

Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe’de Nabil Dirar 36 gün sonra sahalara döndü.

Yaşadığı fıtık sakatlığı sebebiyle ağrılarla oynayan Faslı futbolcu, ligin 7. haftasında Antalyaspor maçından sonra milli arada ameliyat olmuştu. 1 Kasım itibariyle takımla beraber çalışmalara başlayan Dirar geçtiğimiz hafta oynanan İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında kadroda yer almış ancak Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından şans verilmemişti.

Süper Lig’in 11. Haftasında Kasımpaşa ile oynanan maçın 55. dakikasında Rodrigues’in yerine oyuna dahil olan Dirar 36 gün sonra sarı-lacivertli formayı giymiş oldu. Nabil Dirar Fenerbahçe formasıyla bu sezon 7 maçta forma giydi ve 2 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: TRT SPOR, AA, İHA

50 dk 10 kisi oynayan kpasa ya karsi hakem sayesinde aldiniz lan. bir de macta oynayan en iyi oyunculari sakatlanip cikti

yine de doğru söylüyor. fener şampiyonluğu verse alabilecek takım yok piyasada. takımların hepsi çöp. feneri abartanların aksine onların da ağır çöp olduğunu düşünüyorum. tek kulvar. tff hakemler nihat, rte faktörlerine rağmen kör topal gidiyolar. şu vaziyete giden bi ligi alırlar da bu lig bu vaziyettd gider mi işte orası var. biz şlden elenince en ağır kulvardan kopuyoruz birazda kıçı toplarsak direksiyona otururuz.

çöpler içinde daha az çöp olan fener, ama fazlası yok onlarda da

yine de doğru söylüyor. fener şampiyonluğu verse alabilecek takım yok piyasada. takımların hepsi çöp. feneri abartanların aksine onların da ağır çöp olduğunu düşünüyorum. tek kulvar. tff hakemler nihat, rte faktörlerine rağmen kör topal gidiyolar. şu vaziyete giden bi ligi alırlar da bu lig bu vaziyettd gider mi işte orası var. biz şlden elenince en ağır kulvardan kopuyoruz birazda kıçı toplarsak direksiyona otururuz.

bizde avrupa'dan eleneceğimiz için çift kulvara düşeceğiz lig ve ziraat

Fener ve Trabzon'u diğer takımlardan tek ayıran teknik direktörlerinin eldeki kadrodan maksimum verim verecek stili zorlamadan benimsemeleri. Trabzon arkayı boş bırakma pahasına topla becerikli oyuncuları ve iki hücumcu bekiyle her pozisyonda rakip yarı sahada 7-8 kişi oynamaktan çekinmiyor. Fener de tam eski tip 9 numarasıyla ileri top taşıyamadığı zamanlarda uzun vurmaktan çekinmiyor. Fatih hoca ve Apo'ysa hiçbir şekilde oynatamadıkları pas oyununda ısrarcılar. Gerçi Avcı daha BJK'ye yeni geldi ve artık o ilk facia haftalardaki kadar da Vida'nın ayağından filan oyun başlatmaya çalışmıyor. Hatta dünyanın en primitif kanat oyuncusu Caner'den bile katkı almayı bildi ki bizi onun asistiyle yendiler, Alanya'yı onun oyunuyla çözdüler, Braga'da da onun kanat ortalarıyla tehlike ürettiler. Fatih hoca oynatamayacağı oyunu takıma dayayarak potansiyelli takımın tavanını aşağı çekiyor. Ersun ise tam nabza göre şerbet vererek kötü kadrodan maksimum verimi alıyor. Cocu filan gibi estetik kaygılı hocaya şu kadroya dayatsan büyük ihtimal ilk 10 haftada 5 puan filan anca alırdı. Ersun bam güm şişir ve biraz duran top çalışmasıyla her türlü sakatlığı yaşadığı 10 haftalık süreçte Galatasaray deplasmanını oynamasına rağmen puan farkıyla ligi önde götürüyor. Sonuçta bu oyun tarzının da tıkandığı bir yer olacaktır ama karşında oyuncu kalitesi farkını ortaya koyacak sistemi yerleştirebilecek antrenör olmadığı için geçen 2 senedeki gibi kazananı yine burun farkı belirleyecektir.

Sen benim yaprağımdaki bi kılsın..
Braunun yeni ürününü aldım dün gece işini bitirdim senin vanpir piç

Geri
Üst Alt