# Nabil Ghilas

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri
Nabil Ghilas

367261.png

Uyruk:Cezayir
Boy:1.85 cm
Pozisyon: Santrafor
Takım: Cordoba FC (Kiralık), Porto FC
Değer: 3 M €
Ayak:Sol

Geçmiş

M'gladbach altyapısına 7 yaşında girdi..Futbola Portekiz 2. lig takımlarından Moreirense'de başladı 20 yaşında ilk kez formasını giydi. Takımının formasını giydi takımı ertesi yıl 1. lig'e çıktığında takımın en önemli gol silahı olmuştu. Ligde 30 maçta 13 gol attı.. Toplamda 61 maçta 20 gol attı.Sezon sonunda yani geçen sezon başında 3,8 Milyon €'ya Porto'nun yolunu tuttu.. Burada pek forma şansı bulamadı sadece 1 lig maçında 90 dakika oynadı genelde AVL maçlarında kullanıldı ve sadece 4 gol atabildi, 6 asist yaptı, bu sezon başında İspanya Premier Lig takımı Cordoba'ya kiralandı. A.Madrid'e attığı 2 golle dikkatleri topladı. DK 2014 de Cezayir forması giydi toplam 8 maça çıktı milli takım ile 2 gol attı..

Özellikleri

Özellikle fiziği çok iyi çok güçlü, kolay yıkılmıyor, hava toplarına hakim, sol ayağı kuvvetli, estetik golleri seviyor, bitiriciliği iyi.

Video

ghilas - YouTube

Portoluların hazırladığı goller videosu
Nabil Ghilas ▷ Welcome to FC Porto | 2013 | Goals - YouTube

24 yasinda 3 milyon euro bonservisten yukari cikamamis cfyi napalim aga

Bıkmadınız mı vasat santraforlardan ? Bize A sınıf bir santrafor lazım. Hızlı-Bitirici olmasıda yetmiyor, savunmaları dağıtabilmeli ve ileride top tutabilmeli. Sözlesmesi bitecek olan Adebayor-Huntelaar-Luiz Adriano'nun pesine düsmeliyiz. Bu 3'lüden 2'liyi getirsek, seneye 4-4-2 ile 80-85 arası gol garantisi veriyom..

Bıkmadınız mı vasat santraforlardan ? Bize A sınıf bir santrafor lazım. Hızlı-Bitirici olmasıda yetmiyor, savunmaları dağıtabilmeli ve ileride top tutabilmeli. Sözlesmesi bitecek olan Adebayor-Huntelaar-Luiz Adriano'nun pesine düsmeliyiz. Bu 3'lüden 2'liyi getirsek, seneye 4-4-2 ile 80-85 arası gol garantisi veriyom..

Bu mali dar boğazda bu 3lüden ikiside bayağı mantıklı duruyor.. Biz öneriyoruz ben Galatasaray transfer komitesinde değilim korkma
4-5 Milyon € yılda bir oyuncuya verecek durumumuz yok deniyor bende minimum maliyete en iyi oyuncuları öneriyoruz. Bu adam 300 bin €'ya oynuyor şuan ve Burak ve Umut ile top diye oynar..

aliriz birini ya okadar da degildir. kanat icin vb getirebilirsin bu tarz adamlar lakin bize main bir CF gerekiyor i says, kutleli.

Tabiki alabilirsek Adebayor , Huntelaar tarzı adam buna kim dönüp bakar ama o ayarda birini alamayacaksak Pandev gibi adamlara para saçmaktansa bu tür adamlar almak, kiralamak daha mantıklı..

Umut ve Burak'i kim top diye oynamazki? Semih Sentürk bile bunlardan iyi.

Ghilas fena bir oyuncu degil ama kontenjan harcayacak kadar kaliteli degil. Daha iyisi lazim

Şu an kiralık değil mi zaten devre arası alamayız.

Sezon sonu da çok daha iyileri bulunur diye düşünüyorum

Bu mali dar boğazda bu 3lüden ikiside bayağı mantıklı duruyor.. Biz öneriyoruz ben Galatasaray transfer komitesinde değilim korkma
4-5 Milyon € yılda bir oyuncuya verecek durumumuz yok deniyor bende minimum maliyete en iyi oyuncuları öneriyoruz. Bu adam 300 bin €'ya oynuyor şuan ve Burak ve Umut ile top diye oynar..

3 oyuncuda Ocak'ta serbest kalıyor. Min. maliyetle baska sekil A sınıf santrafor alamayız.

4-5 m euro neden verecez ? Vergi cenneti bir ülke olmamız nedeniyle 3 m euro'ya 3'üde oynar bence. Demba ba Chelsea'nin santraforuydu, Bjk'de 2.5 m euro'ya oynuyor. İkna edilebilirler yani.

Ghilasa bikaç maçta bende denk geldim. olumsuz görüş bildiren arkadaşlardan adım gibi eminim ki hiçbir maçını izlememişlerdir bile. Gerçekten öküz gibi bi oyuncu hiç yıkılacak bi görüntüsü yok. ayrıca bitirici de bi eleman. Gerçekten olabilir yani. Arkadaşı tbrik ediyorum önerisinden ötürü. Tam bir fırsat trasferi olabilir.

Sporting CP deki forvet bundan cok daha iyi. Slimani mi ne.

Geri
Üst Alt