Nagatomo: "Galatasaray'da kalmak istiyorum!"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
naga.webp

Galatasaray'ın devre arasında Inter'den kadrosuna kattığı Nagatomo Beşiktaş derbisi sonrası Galatasaray'da kalmak istediğini söyledi.

Nagatomo: "Burada olduğum için çok mutluyum. Çok mücadele eden bir Galatasaray vardı maçta. Ben de her geçen gün daha iyiye gittiğimi düşünüyorum.Bu derbiye özel parantez açmak istiyorum ama asıl parantez açılması gereken taraftarımız. Son dakikaya kadar yanımızda oldular. Bize verdikleri destek önemli. Sezon sonu onları mutlu etmek istiyoruz.

Uzun yıllar İtalya'da derbiler oynadım. Bu derbi gerçekten çok zor bir maçtı. Taraftarımız son dakikaya kadar yanımızda oldular. Bana da inanılmaz destek ve güven veriyorlar.Fatih Terim, teknik ekip, oyuncular ve böyle bir taraftar ile birlikte olduğum için çok mutluyum. Galatasaray'da kalmak istiyorum."

Beinsports

Allahıni seven ja Kore li yada japon 10 numara alsın, hem iş ahlaki çok yüksek ve vurduymaz değiller bide 8 ciğerleri var

Q7'yi sahadan sildi öyle ki Şenol diğer kanata atmak zorunda kaldı kesinlikle alınmalı hücum anlamında da bu kadar iyi bek performansı hatırlamıyorum ben.

KAL LAN KAL KAL KAL KAL KAL

Visca,Nagatomo, Dirar alayini hoplattin

Deplasman golcüsü Neco ve Drogba'dan sonra son yıllarda, devre arası aldığımız en iyi oyuncu.

Db-KFxTX4AEAaTP

Futbolu bizde bıraksın. Oynadığı kötü bir maçı var ki o gençler maçında iyi oynayan yokdu zaten

Tutan oyuncuyu bozmucan bu adam tuttu.
Fatih Terim'in lobisiyle aldık zaten
3 milyon euroya sulh olalım

Japon reys sen nasıl bir kralsın böyle

Adamlara her zaman yer var bu kulüpte sen de onlardan birisin umarım bir aksilik olmaz ve kalırsın Yuto...

Belli bir standardı var oralardan düşmüyor. Büyük maç performansları da çok iyiydi. Başak ve bjk maçlarında hayran kaldım adama. Visca ve Quaresma gibi iki tehlikeli adamı sahadan sildi resmen. Hücuma verdiği katkı da yadsınamaz. Gerekirse tekrar kiralık, şartlar uyarsa bonservisiyle alabiliriz. Her türlü iş yapar.

Geri
Üst Alt