NBA 2k15

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
arroyo ile furkan aldemirin oynadığı 2li oyunları konsola dökmeye çok az kaldı
yine bütün herkesi yeneceğim bir oyun olacak :k19:

Siparişi verdim. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Playstation store'a soracam fifa 14'le takas yapıyolar mı acaba :) Elimizde kaldı ulan Fifa 14 :)

Oyun inanılmaz kaliteli olmuş. Odaya birisi girdiğinde basket maçı izlediğimi düşünüyor. Menüyü biraz karışık yapmışlar. MyPark modu çok eğlenceli. NBA yine her zamanki gibi harika. Her oyuncunun koşuş stilinden atış stiline kadar aynı. Shaq'ın yorumcu olması ayrı bir güzellik katmış. Galatasaray Liv Hospital diğer Euroleague takımları gibi fazla özenli hazırlanmamış. Örneğin Sinan Güler birebir özellikleriyle yapılmışken, Furkan Aldemir'in tipiyle kendisinin hiç alakası yok. Euroleague takımlarının tamamının kadrosu güncel değil. Bir çoğu geçen sezondan kalma. Euroleague başladığında getirecekleri bir güncelleme ile düzelteceklerdir. Alın pişman olmazsınız.

sinan güleri sağ elli yapmışlar
euroleague yine acayip özensiz maalesef
diğer şeyler iyi

Xbox 360 da oynuyorum ben. 2k14 den hic bir farki yok, sadece kadrolari güncellemisler ve 2-3 yeni animasyon eklemisler. Euroleague takimlarin kadrolari halen eski, hic umursamamis adamlar.

2k14 de bütün ayarlar high da oynarken bu oyunda low da acayip kasma yapıyor sesi kapatıyorum düzeliyor yeni yama gelene kadar oynayamayacağız anlaşılan

Ps4 oynyn var mi? Fifaylan takas eylicem

Muhteşem olmuş valla, kariyer modu başlı başına ayrı bir oyun olmuş.

delikanli gbi fifa +25 lira verip aldim

Aldık bakalım 2k14 ü verip 2k15.Hadi görelim aradaki farkı :)

Playstation 4'ün hakkını veriyor. İnanılmaz bir oyun ya. Kesinlikle bugüne kadar üretilmiş en başarılı spor oyunu.

Geri
Üst Alt