Neden ceza yediğimi söyleyebilir misiniz?

Güven Soytürk

★★★★
Aslan Üye
Soru konu başlığında. Bilgi alabilirsem sevinirim. Hakaret deniyor ama kime hakaret ettim bilmiyorum.

Karaktersiz=Karakter yoksunu. Hakaret mi bu? Eğer hakaret kabul ediliyorsa tamam razıyım cezama.
Edit: Ama bana bunun hakaret olduğunu yazın lütfen. Deyin ki karaktersiz bir küfürdür.

Ne ara ne zaman yazmisim yahu yorumumu atar misiniz !!! Benim kufur ettigimden bile haberim yok yaw.

mk yazmissin iste daha, kufur imasi. neye diretiyorsun raporda gozukuyor

Dogan, G.saray mensubuna hakaret ceza sebebidir.

bayramda kimsenin ceza almamasi icin cok ugrastik, zaten ceza vermeyi sevmiyoruzda. fakat bugun forum karisti. taviz ile olacak is degilmis demek ki kurallari uygulayacaksin

bayramda kimsenin ceza almamasi icin cok ugrastik, zaten ceza vermeyi sevmiyoruzda. fakat bugun forum karisti. taviz ile olacak is degilmis demek ki kurallari uygulayacaksin

Recep mk yazdim da onu Yakisikli mi zenginlik konusuna yazdim Galatasaray futbolcusuyla alakasi yok birde mk kelimesinin neresi kufur yaw acayip sacmalaniyor.

Karaktersiz kelimesinin hakaret olduğunu bilsem söylemezdim. Neyse bunu da öğrenmiş oldum. Kuralları uygulayın tabi. Benim kurallarla problemim yok. Herneyse cümleten iyi geceler.

Bu arada bana link atar mısınız hesabımın silinmesi için? Bulamıyorum ayarlarda. Bundan sonra dışardan izlemek istiyorum mümkünse.

cikis yapmayi dene. hesap silinmesi forum veri tabanini olumsuz yonde etkiliyor. ama yinede kusmeye kizmaya gerek yok. yinede sen bilirsin

Tepkim sizlere değil. Bazıları olayları kişiselleştirmiş anlaşılan. Tadımız kaçmasın. Sizin ceza verme konusunda istekli olmadığınızı az çok biliyorum. Tahmin edebiliyorum cezanın daha doğrusu raporlamanın nerden geldiğini. Neyse canı saolsun o arkadaşın da. Biraz uzaklaşalım forumdan bakalım.

Kardes sen mi anlamiyorsun ben mi Bir Galatasaray kulubune ait kufur yazmadim o yaziyi Yakisikli mi Zenginlik mi anketine yazmistim Galatasaray futbolcusuna kufur yok buyuk anlasilma var kesinlikle.
hayir sen anlamiyorsun, kufur imasini nereye yazarsan yaz 72 saat myc alirsin. istersen kendine yaz. senin kime yazdigin beni ilgilendirmezki

Mk yazdik diye ban yemisiz AMK yazanlar ne olacak ulan Acik Mert Korkusuz Gazetesi mi!!!!!!! Tam yazilmayan kelimeye bile kufur imasi diyorlar saka gibi. Forumda cok gordum G.t s2n vs. Kelimeleri ama bunlar ima degil degil mi!!!!!!

Geri
Üst Alt