- 29 Ekim 2014
- 9.866
- 61
- 323
Soru konu başlığında. Bilgi alabilirsem sevinirim. Hakaret deniyor ama kime hakaret ettim bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen Galatasaray oyuncusuna hakaretten
Yasin Şimşek sende kufur imasi
Ne ara ne zaman yazmisim yahu yorumumu atar misiniz !!! Benim kufur ettigimden bile haberim yok yaw.sen Galatasaray oyuncusuna hakaretten
@Yasin Şimşek sende kufur imasi
Ne ara ne zaman yazmisim yahu yorumumu atar misiniz !!! Benim kufur ettigimden bile haberim yok yaw.
mk yazmissin iste daha, kufur imasi. neye diretiyorsun raporda gozukuyor
Dogan, G.saray mensubuna hakaret ceza sebebidir.
bayramda kimsenin ceza almamasi icin cok ugrastik, zaten ceza vermeyi sevmiyoruzda. fakat bugun forum karisti. taviz ile olacak is degilmis demek ki kurallari uygulayacaksin
mk yazmissin iste daha, kufur imasi. neye diretiyorsun raporda gozukuyor
Dogan, G.saray mensubuna hakaret ceza sebebidir.
bayramda kimsenin ceza almamasi icin cok ugrastik, zaten ceza vermeyi sevmiyoruzda. fakat bugun forum karisti. taviz ile olacak is degilmis demek ki kurallari uygulayacaksin
sen Galatasaray oyuncusuna hakaretten
@Yasin Şimşek sende kufur imasi
Recep mk yazdim da onu Yakisikli mi zenginlik konusuna yazdim Galatasaray futbolcusuyla alakasi yok birde mk kelimesinin neresi kufur yaw acayip sacmalaniyor.
cikis yapmayi dene. hesap silinmesi forum veri tabanini olumsuz yonde etkiliyor. ama yinede kusmeye kizmaya gerek yok. yinede sen bilirsinBu arada bana link atar mısınız hesabımın silinmesi için? Bulamıyorum ayarlarda. Bundan sonra dışardan izlemek istiyorum mümkünse.
Kardes sen mi anlamiyorsun ben mi Bir Galatasaray kulubune ait kufur yazmadim o yaziyi Yakisikli mi Zenginlik mi anketine yazmistim Galatasaray futbolcusuna kufur yok buyuk anlasilma var kesinlikle.he gardaş haklisin mk kufur imasi degil zaten bizde cocuguz
cikis yapmayi dene. hesap silinmesi forum veri tabanini olumsuz yonde etkiliyor. ama yinede kusmeye kizmaya gerek yok. yinede sen bilirsin
hayir sen anlamiyorsun, kufur imasini nereye yazarsan yaz 72 saat myc alirsin. istersen kendine yaz. senin kime yazdigin beni ilgilendirmezkiKardes sen mi anlamiyorsun ben mi Bir Galatasaray kulubune ait kufur yazmadim o yaziyi Yakisikli mi Zenginlik mi anketine yazmistim Galatasaray futbolcusuna kufur yok buyuk anlasilma var kesinlikle.
hayir sen anlamiyorsun, kufur imasini nereye yazarsan yaz 72 saat myc alirsin. istersen kendine yaz. senin kime yazdigin beni ilgilendirmezki
Ben 3 gun kabullenmem bunun cezasi en fazla 1 gun ben bu forumun yonetilisini adaletli bulmuyorum.hayir sen anlamiyorsun, kufur imasini nereye yazarsan yaz 72 saat myc alirsin. istersen kendine yaz. senin kime yazdigin beni ilgilendirmezki
arkadaş mk yazdı diye ceza aldı değil mi ? ben de karaktersiz yazdım diye. şimdi bu kelimeyi kullanan herkes ceza mı alacak?