Neden Şampiyon Olamayacağız!

En öncelikli eksiklerimiz; hava hakimiyeti yüksek herkesin gözü kapalı güvenebilecegi bir stoper, hücuma katkısı oldukça sınırlı bekler ve oyuna tempo katacak orta sahaydı.

Bunlar kadar acil olmasa da; alternatif forvet, sağ kanat, alternatif stoper ve alternatif sol bek de ihtiyaç dahilindeydi ama bu takviyeler sezon sonuna kadar yapılmasa da olurdu.

Peki biz ne yaptık? 6 milyon euroyu acil ihtiyacımız olan bölgelere değil de alternatif sağ kanat ( o da orjin sol kanat aslında ) ve alternatif stopere gömdük.

Yani, her zamanki gibi fecaat planlama ve hamlelerle geçirdik transfer sezonunu. Üzerine de transferin son günü Podolski'yi satarak tüy dikeriz.

Abicim Riekerink'i eleştirmemim iki sebebi var 1-Otorite boşluğu takımda herkesin kafasına göre hareket edişleri
2-Oyuncu değişiklikleri

Yoksa kadro seçiminde %90 doğruyu çıkarıyor,insani yönü kulübümüze yakışır efendi adam gibi adam..
Ama bir de şöyle düşünün,yönetim tarafından sürekli yalnız bırakılan bir adam var ve rezil edilen,misal Yasin örneği eminim Yasin'i silen ve Rodriguez'i takıma kazandırmak isteyen adam Riekerink'tir ama onu önce onu dinleyip kadro dışı bırakan ve sonra affeden yönetim bir nevi Riekerink'i de itibarsızlaştırıyor,şimdi Chedjou örneği sen kariyerli bir adam olsa başında mesela Fatih Hocaya sormadan oyuncuyu affedemezsin,biraz Riekerink'in küçük düşmesine sebep olan yönetim skandalları da var bunları da görün derim..
Adam belli zaten bu kulübe nasıl hoca oldum şokunda ama yapmayın başarısız değil bu adam..

beşiktaş maçına kadar puan kaybetmez, beşiktaş'ı da sahamızda yenersek takım şampiyonluk havasına girer. camia olarak şampiyonluk havasına giren Galatasaray'dan da kimse kolay kolay şampiyonluk alamaz. hoca, sistem, oyuncu kalitesi 2. plana geçer.

beşiktaş maçına kadar puan kaybetmez, beşiktaş'ı da sahamızda yenersek takım şampiyonluk havasına girer. camia olarak şampiyonluk havasına giren Galatasaray'dan da kimse kolay kolay şampiyonluk alamaz. hoca, sistem, oyuncu kalitesi 2. plana geçer.
Besiktas macina bile sampiyonluk havasi ile girecegimizi dusunuyorum, GS bu, sampiyonlugun kokusunu aldimi, sampiyonlugu alir.

Bjk maçına öyle bi denk gelirki inşallah yendiğimiz takdirde liderligi alacağımız maç olur.

Geri
Üst Alt