Nelsson 4. Stoper Konumuna Düştü

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1000106527.jpg

Okan Buruk; Victor Nelsson'un geçen haftalardaki performansını beğenmediği gerekçesiyle Metehan Baltacı'yı rotasyonun üçüncü stoperi olarak değerlendirecek. (HT Spor)

bjk macından sonra yapılacak hamle simdi yapılıyor

nelsson

1728993156202.png

yapmadıysa osuruktan bi haber gibi duruyor. çünkü normal şartta saha içi 1-2 maçlık performans hocam için

2 sezon önce 35 maç 3.100 dakika, geçen sezon da 46 maç 3.500 dakika oynamış adamı 4. stoper mi yapmışız? Puhahaha

Haber sallamasyon o kesin ama bizim taraftarın Nelsson'u yerden yere vurmasını da anlamıyorum. Son iki şampiyonlukta bu adam yokmuş gibi sanki... Futbolcu harcamakta üzerimize yok

Galatasaray'la ilgili akıllarınca olumsuzluk yaratacak haber yapmayı kendilerine iş edinmişler.

Ben Nelsson'u Abdülkerim'in önüne koyarım. Bana göre Sanchez - Nelsson veya Sanchez - Metehan ikilisi olmalı. Büyük maçlarda beğenmiyorum Abdülkerim'i, Anadolu maçlarında idare eder ama.

Nelssonun ara ara böyle dönemleri oluyor. Yine bi konsantrasyon sorunu yaşıyor sanırım

Nelsson iyi bir stoper, disiplinli bir futbolcu. Bence Okan hocanın kendi tercihlerine uymadığı için geri plana atıyor.

Geri
Üst Alt