Nerede Kalmıştık | T Shirt ve Atkı

Oral Sever

Berlin Panteri
gJbKI0.png

1 kişi çıkıp ulan bu ne demedi mi tişörtü yaparken

Tişört paint terk olmuş. Daha iyi olabilirdi.

Atkı güzel, forma güzel, tişört abv.

Ya hadi tshirt fikri güzel de o nasıl tasarım o nasıl vasatlık. Şu kısımda çalışan personelede el atsın hocam yıllardır tek hatırladığım güzel sayılabilecek iş “Naber kupa varsa haber ver” tshirtü. Ne yapmak istiyolar çözemedim sonra yok efendim neden satış yok nasıl olsun arkadaş.

Galatasaray Store'a bununla başvursam demek ki anında işe alınırım.

31xXge4fBJL.webp

Ya hadi tshirt fikri güzel de o nasıl tasarım o nasıl vasatlık. Şu kısımda çalışan personelede el atsın hocam yıllardır tek hatırladığım güzel sayılabilecek iş “Naber kupa varsa haber ver” tshirtü. Ne yapmak istiyolar çözemedim sonra yok efendim neden satış yok nasıl olsun arkadaş.
1GQvGp.jpg

Çok basit yahu. Hele o tshirt tasarımını yapanın da onay verenin de....

Şu GSStore, GSTV gibi şeyler artık düzelsin be yeter. Bu kadar vasat olamaz bu yerler.

Elit seviye kulübüz diyoruz ama tv ve mağaza rezil halde. Seçimi kazanan başkan ilk buralara el atsın.

hedef 1 milyon atkı deniyordu herkes alsın bu atkıyı tam destek vakti

Bir tasarımcı olarak efsane tasarımlar çıkarabiliriz. Zamanında biz de tasarlayıp satışını yapmayı denedik. Lakin kulüpler hemen lisans olayını devreye sokuyor. Şu tasarıma bakınca insanın içi acıyor. Zamanında bende kulübe grafiker olarak çalıştım. Normalde kulübün grafikeri çok başarılı arkadaş. Ama kulüp store ile sosyal medya grafikerini ayrı çalıştırıyor. Yazık ediyorlar haliyle.

Atkı kaçmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt