Neustädter'in Menajeri: ''Galatasaray’la görüşüyoruz''

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan 28 yaşındaki futbolcunun menajeri Gordon Stipic, “Galatasaray’la görüşüyoruz. Şu aşamada çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Sadece son derece profesyonelce gerçekleştirilen ve iyi ilerleyen bir görüşme sürecindeyiz. Sonuçla ilgili kulüp gerekli açıklamayı yapacaktır” dedi.

Ukrayna’da doğan, ancak Rus milli takımında oynayan Roman Neustadter, hava hakimiyeti ve tek hamledeki başarısıyla dikkat çekiyor. Tecrübeli oyuncu defansif orta saha olarak da oynayabiliyor.

Neustadter, 2012 yılında Borussia M’gladbach’tan Schalke 04’e transfer oldu.

AJANSSPOR.COM

:pride::apologetic::hororr::upset::rapture::sour:

W1siZiIsIjIwMTUvMTIvMDEvMTkvNTYvMjYvNDFjOWIyMmItMDE2Mi00YjkzLThhODMtYTE4NmQwZDAzY2IyL01PVkVNQkVSIFBPVFQuanBnIl1d

h.o

Oyuncuyu alamayacaksak kulüp niye açıklama yapsın?

Neustadter H.O.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan 28 yaşındaki futbolcunun menajeri Gordon Stipic, “Galatasaray’la görüşüyoruz. Şu aşamada çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Sadece son derece profesyonelce gerçekleştirilen ve iyi ilerleyen bir görüşme sürecindeyiz. Sonuçla ilgili kulüp gerekli açıklamayı yapacaktır” dedi.

Ukrayna’da doğan, ancak Rus milli takımında oynayan Roman Neustadter, hava hakimiyeti ve tek hamledeki başarısıyla dikkat çekiyor. Tecrübeli oyuncu defansif orta saha olarak da oynayabiliyor.

Neustadter, 2012 yılında Borussia M’gladbach’tan Schalke 04’e transfer oldu.

AJANSSPOR.COM
Bu iş bitmiş.
Bizimkiler aman KAP var.. ağzından kaçırma demişler menajer.

H.o.

Adam bizimkileri profesyonelliğin üst noktasında sanmış olabilir.

Hani anlaşamasak bile kulüp anlaşamadık diyecek zannediyor herhalde. :asd22:

Bizimkileri görüp, görüşme yapmasına rağmen böyle düşünüyorsa sorun menajerdedir. :D

Hayırlı olsun camiamıza. Bitmiş bu iş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben olumlu bakıyorum bu arkadaşa.

Uzun boylu kuzeyli stoper candır.

fm profillerini atalım beyler

stoperden önlibero olmaz kardesim.

kalite stoper ise gelsin. ön libero olarak düsünülüyorsa gelmesin.

schalke de sol stoper olarak oynuyordu, bence vasat bir oyuncu , takim oyuncusudur ve disiplinlidir,ne akar ne kokar hava toplarinda iyidir ayagi fena degil, ama arkaya atilan uzun toplar ve hizli forvetler karsisinda zorlanir,yani alinirsa ne üzülürüm nede sevinirim..

Geri
Üst Alt