GSC Haber Nevzat Dindar: "Scott McTominay listenin ilk sırasında yer alıyor"

Mc güzel de şu Nevzatın tipi de haberciliği de beni tilt ediyor gram sevmiyorum.

Oyuncuyu bir şekilde en kötü parayla ikna edersin zaten, Man Utd nasıl ikna edilecek?

Yav bi git işine Nevzort gece gece sövdürtme adamı zaten cezam yeni bitti!

BAY asla gitmemeli gidecekse de takasla falan değil parayla gerçekleşmeli transfer

Kerem gibi bir adamın Man Utd gibi bir takımda ne işi olur

Kerem icin EPL'den talip var deniliyor ki Manchester maclarinda iyi oynamasi bir golde atmisti. Takas durumu olusabilir.

BAY icinse, kalsin isterim ancak iyi bir getiri olusursa giderse kimse birsey dememeli zira bir problem olursa benzer performasi vermesi zaman alabilir. Takas; oyuncu + para olacak sekilde olursa bence kabul edilebilir.

20 milyon istedikleri herife 9 milyon teklif etmişiz tahminimce Fenerbahçe’ye gider

Ne listeyse anasını satayım Yönetimin uğraştığı her isim OKan hocanın en çok istediği ve liste başı (habersel olarak - yoksa mantıkta böyle olamsı lazım zaten)

şu işin altından tominay çıkmasında göreyim ben dün akşam gene etkileşim patlaması yaşayan muhabirlerin halini..."gizli operasyondu" lafı kıvırtırlar gene - koyun kitle çok nede olsa.

Geri
Üst Alt