Tier 3 Nicolò Zaniolo, Fiorentina ile Anlaşmaya Vardı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Fiorentina, Nicolo Zaniolo için anlaşmaya vardı, transfer bitmeye yakın. (@DiMarzio)

Sezon sonuna kadar kiralık. Bazı şartların gerçekleşmesi halinde zorunlu transfer bedeli 16 milyon euro.

hayırsız olsun

Yeter la opsiyon opsiyon alın tapusuyla artık yav

Fiorentina'da kalıcı olması dileğiyle kalan maçların %60'ında süre alma diye okudum şartı bir İtalyan haberinde o da 10 maç yapıyor sanırım. Hadi artık orada kalsın da bize de 15.5 milyon bonservis gelsin artık.

Lan kiralık adamı nasıl kiralıyor bunlar. Biz mi kiralamışız anlamadım

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaz transfer döneminde Milan'a gelecek sene ara transferde de bologna'ya kiralarız bu gidişle.

Bizimkiler satamazda,bu herif kendisini zorla satıp bize para kazandiracak

Zaniolo'nun sağa sola kiralanmasından ziyade opsiyon şartlarının bilinmezliği can sıkıyor. Açıklayın doğrusunu bilelim ona göre takip edelim.

Kiralama bedeli ödeyecekler Atalanta’ya, yani kendi haklarını Fiorentina’ya sattılar.

Bunlar bunu cok istiyor, kesin alirlar. 16m, muthis para.

Bu vasıfsız avarel birde bizi beğenmedi,mevkisi gittigi hiç bir yerde tutunamayan bir adam.italyan olduğu için millet alıyor da çıkarttık paramızı.

bizle kontratı 1.5 yıl daha mı vardı ?

Burda gerceklesebilir palladino daha verimli kullanır diye dusunuyorum da nerde oynatır ona bağlı sağ kanat için falan düşünüyorsa zaniolo oranın adamı değil artık ya çift forvette yardımcı forvet oynatirsin ya forvet arkası olmalı, beltran oynuyor şimdi forvet arkası olarak bunlarda büyük ihtimalle onun yerine hatta beraber kullanacaktır beltran tabii önde şuan ama belli de olmaz yani.

Geri
Üst Alt