Nigel de Jong, Yarın İstanbul'da Olacak İddiası!

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
290820161858544364450_3.jpg

Galatasaray, defansif orta saha transferi için gündemine aldığı Nigel de Jong'u İstanbul'a getiriyor.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Albers, "Transferi yüksek olasılık.Yarın İstanbul'a gelecek. Menajeri ben değilim. Ben görüşmeler konusunda yardımcı oldum. Asıl menajeri Rogers Linse. Wesley (Sneijder) kendisiyle görüştü. Telefonda konuştular. Nigel bu transfer için ikna oldu.
Çünkü Wesley ona önemli şeyler anlattı. MLS'de geçirdiği sezonu çok önemsememek gerekir. Burada gerçek bir futbol ortamına geliyor. Mükemmel bir şehir. Tutkulu taraftarlar. Bütün bunların Nigel'in Galatasaray tercihinde etkili oldu. Son derece başarılı bir oyuncu. Çok hırslı ve sahada takımı adına her şeyi verir. Galatasaraylıların seveceği bir oyuncu olacağına inanıyorum" dedi.

Özgür Sancar - Ajansspor

Son düzenleme:
Evrakları yetişir umarım,hayırlı olsun tüm olumsuz düşünenleri yanıltsın inşallah.

Karsilamaya gidenler olur herhalde.

Ben oyuncu hakkinda olumsuz düsünmüyorum. Ama uzun vaadeli düsünerek ne gerek var diyebiliyorum. Yasi olacak 32, seneye CL oynayacagiz. Daha iyisini almak zorunda kalacagiz fln..

Peki bu adam nasil elden cikacak ozm? Bilemiyorum ya, Diarra alinsaydi seneye oraya adam bakmaya gerek kalmazdi.

Bu çöp ligde faydalı olacağına inanıyorum rikerink in elinde yetişmiş zaten birde o etken var

Diarra gelmiyosa yerine gelebilecek iyi adamlardan birisi. Gonul isterdi ki Diarra olsun ama hem maddi acidan cok yuksek meblaglardan bahsediliyor hem de surekli puruz cikiyo. De Jong olunlu etki yapacaktir eger gelirse. Tolga-De Jong ikilisi Super Lig icin baya baya yeterli olur.

Samsung Note 5 cihazimdan Tapatalk kullanılarak gonderildi.

Beyler bazıları ısrarla karşı çıkıyor da

Selçuk Tolga mı

De Jong Tolga mı

O açıdan düşünün, Selçuk neredeyse SIFIR top oynuyor, De Jong dediğiniz adam dünkü topcu değil ki yıllardır adını duyduğumuz bir insan, ben sizler kadar olumsuz bakmıyorum.

2 yıllık bir kontrat ve hatta mümkünse 1+1 yıllık. De Jong'un kariyeri ve özgeçmişi ortada, tartışılmaz. Lakin gelmiş olduğu lig ve yaşı hasebiyle soru işaretleri barındırıyor. Umarım bu geçiş döneminde Ujfalusi etkisi yaratır.

Ben oyuncu hakkinda olumsuz düsünmüyorum. Ama uzun vaadeli düsünerek ne gerek var diyebiliyorum. Yasi olacak 32, seneye CL oynayacagiz. Daha iyisini almak zorunda kalacagiz fln..

Peki bu adam nasil elden cikacak ozm? Bilemiyorum ya, Diarra alinsaydi seneye oraya adam bakmaya gerek kalmazdi.

Maliyet bu kadar yüksekken Diarra alınmalı mıydı sence? Hem Diarra'nın da nasıl oynayacağı muamma demek istediğim bu şartlarda (Avrupa'da olmamak maddi sıkıntı vs.) alabileceğimiz her adam için dediğin risk geçerli bence..

Maliyet bu kadar yüksekken Diarra alınmalı mıydı sence? Hem Diarra'nın da nasıl oynayacağı muamma demek istediğim bu şartlarda (Avrupa'da olmamak maddi sıkıntı vs.) alabileceğimiz her adam için dediğin risk geçerli bence..
Diarra gelirse sevinirim, gelmezse üzülürüm ama bir yandan da anlayis gösteririrm. Sabahta yazdim bu yasta bir oyuncu icin 20 milyon gömmek yanlis olur.

Ama benim kizdigim nokta su: Bence bastan sona kadar yalan bu transfer. 4.5 milyon biz 1 oyuncuya veremeyiz.

Melo gelmeden 1 sezon önce önce bize Melo mu De Jong mu gelsin deselerdi ne derdik acaba?

üzerinde çok konuşulur ama varlığı yeter

fizik ve tempo olarak bitik bir adam aldik gibime geliyor jong-selcuk komedi olur orta sahada.

De Jong,Tolga orta sahası bu lig için yeterli olur.Diarra yı çok istedik ama baya yüksekti maliyeli olmadı.De jong bir Diarra değil fakat istediğimiz sertliği katacaktır orta sahaya.

Beyler bazıları ısrarla karşı çıkıyor da

Selçuk Tolga mı

De Jong Tolga mı

O açıdan düşünün, Selçuk neredeyse SIFIR top oynuyor, De Jong dediğiniz adam dünkü topcu değil ki yıllardır adını duyduğumuz bir insan, ben sizler kadar olumsuz bakmıyorum.

maalesef de jong selcuk oynatilacagi icin ikiside degil.

selcuk de jong ikiliside bizim beyin olumumuz demektir.

Gros olayına dikkat ederiz herhalde son dakikaya bırakıpta yine yarım yıl yatırmayalım adamları denayer ve de jong gelecek kalan süre 1 gün

Geri
Üst Alt