Nihat Özdemir:'' Bizim stadımızın yanına gelemezler''

Cevap: Nihat Özdemir:'' Bizim stadımızın yanına gelemezler''

Senin Keline Attirim..

Hee deyin geçin.

hahahaha,keltoşa bak,kompleksi tavan yapmış kelin :D

teyze saçmalıyor

Adam uçmuş

doktor rahat bırakın dedi, ses çıkarmayın deliye...

E yuh kardeş.Daha stad açılalı 3.5 ay oldu.Bu kadar kısa süre içinde,üstelik takımın da durumu ortadayken nasıl bekleyebilirsin ki böyle birşey?Üstelik ilk derbi maçımızda desibel rekoru kırmışız.Arda'da söyledi bunu.Seneye iyi bir takımla,bir seri yakalarız.Orası mabed olur bizim için.

Yazık eziklik psikolojisi

Google görsellere "retarded" yazın ve ilk resme bakın... :D

Her fener başkanının yanında böyle şaklaban yalaka bir tane oluyor mutlaka.Hiç unutmam Ali Şenin yanındada böyle biri vardı aynı bu herif gibiydi ozamanlar televole meşhur tabi bir akşam eğlencede Ali Şen rakı bardağını bu Asbaşkanının kafasına filan koydu o adamda aynı bunun gibi konuşuyordu böyle şuğursuzca konuşup taraftarına şirn gözükmeye çalışıyordu vsvs.

a1b1da27.jpg

Tip olarakta benziyorlar aslında.

Cevap: Nihat Özdemir:'' Bizim stadımızın yanına gelemezlerr''

''Ben mühendis olarak inceledim, bizim stadımızın özelliği başka, bizim stadımızın yanına gelemezler'' bu söz bana fenerbahçe büyüklüğü öyle bir büyüklüktürle başlayan saçmalanan bir sözü hatırlattı :D nasıl bir özelliği başka onuda bi açıklık getirseymiş

renktaş ben fener stadı dışında hiç bu kadar ....yi birarada göremedim ondadır özelliği

Cevap: Nihat Özdemir:'' Bizim stadımızın yanına gelemezlerr''

Ulan Ali Sami Yen'in sıcaklığıda dünyada hiç bir stadda yoktu ona bakarsan.

Herkese kendi mekanı güzel geliyo.

Ne dememizi bekliyo ki. Aaa adam doğru söylüyo falan mı diyelim? Hadi lan ordan. Küfrederim bak sana çok pis

Bu keltoşda heryerden çıkıyor.Ulan senin sdad 1500 yıllık bir çöplük.Üst köşelerde oturanlar duvara bakıyor saha yerine.İlk önce onları hallet keleş.Gelmişin avrupanın en iyi 10 sdadından bıriyle kıyaslıyorsun.

Türkiye-Belçika maçına 1 saatte girdik.Maç Saraçoğlundaydı.Derbi maçına son 10 dakika kala geldim rahatça girdim Aslantepe'de.Hemde Galatasaray-Fenerbahçe maçına!

Geri
Üst Alt