Nikola Vukcevic & Mariuzs Stepinski

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Takımımız birden fazla ortasaha ve santrafor arayışındayken iki tane ismi gündemine almaması büyük hata. Yatırım yapıalcak adamlar aranıyorsa işte bu isimlere yönelinebilir.

Nikola Vukcevic

Uyruk: Karadağ

Kulüp: Braga

Pozisyon: Defansif Ortasaha

Ayak: Sol-Sağ

Bu arkadaşı Braga-Fener maçlarında da izleyip üzerine konuşmuştuk. Ortasahada hem ikili mücadele kazanabilen hem de oyunu çabucak yönelendirebilen bir isim. Johansen ve Delaney'i ben izlemedim. Dolayısıyla bu isimler iyi kötü diyemem ama bu arkadaşlarla bu kadar uğraşacağımıza kendilerinden kötü olmayacağına inandığım Vukcevic için de yoklamalar yapılsa iyi olur.

Mariusz Stepinski

Uyruk: Polonya

Kulüp: Ruch

Pozisyon: Santrafor

Ayak: Sağ

2012'de Eurosport'un yayınladığı U17 maçlarında çok dikkatimi çekmişti. Zaten Nurnberg hemen aldı kendisini ama orada tutunamadı. Tekrar Polonya'ya kiralandı ve sonunda da satıldı. Bu sene çok iyi bir çıkış yakaladı ve 15 gol attı ligde. Euro 2016 kadrosuna girmeyi başardı. Madem 2 santrafor alacağız. Bir tane kaliteli oyuncunun yanına Stepinski takviyesi çok iyi olur. Bence Milik'den daha yetenkli bir çocuk ve daha iyi olacak. Gönül ister ki Kaputska ile beraber alalım.

Son düzenleme:
Vukcevic ile ilgili bir istatistik paylaşayım. Topal ile kıyaslamalı bu sezon AL'de ne yaptıklarını gösteriyor. Topal'ın savunma katkısını düşününce ve özellikle pas arası, ikili mücadele başarısı gibi istatistiklere bakınca Vukcevic için bizim lig daha da avantajlı hale geliyor.

CdMcvVHXEAYlon_.jpg

tenisci isimleri gibi,sevdim gelsinler

Vukcevic sol ayağını müthiş kullanıyor fener maçında çok ince pasları vardı takımın en dikkat çeken oyuncusuydu

Takımımız birden fazla ortasaha ve santrafor arayışındayken iki tane ismi gündemine almaması büyük hata. Yatırım yapıalcak adamlar aranıyorsa işte bu isimlere yönelinebilir.

Nikola Vukcevic

Uyruk: Karadağ

Kulüp: Braga

Pozisyon: Defansif Ortasaha

Ayak: Sol-Sağ

Bu arkadaşı Braga-Fener maçlarında da izleyip üzerine konuşmuştuk. Ortasahada hem ikili mücadele kazanabilen hem de oyunu çabucak yönelendirebilen bir isim. Johansen ve Delaney'i ben izlemedim. Dolayısıyla bu isimler iyi kötü diyemem ama bu arkadaşlarla bu kadar uğraşacağımıza kendilerinden kötü olmayacağına inandığım Vukcevic için de yoklamalar yapılsa iyi olur.

Mariusz Stepinski

Uyruk: Polonya

Kulüp: Ruch

Pozisyon: Santrafor

Ayak: Sağ

2012'de Eurosport'un yayınladığı U17 maçlarında çok dikkatimi çekmişti. Zaten Nurnberg hemen aldı kendisini ama orada tutunamadı. Tekrar Polonya'ya kiralandı ve sonunda da satıldı. Bu sene çok iyi bir çıkış yakaladı ve 15 gol attı ligde. Euro 2016 kadrosuna girmeyi başardı. Madem 2 santrafor alacağız. Bir tane kaliteli oyuncunun yanına Stepinski takviyesi çok iyi olur. Bence Milik'den daha yetenkli bir çocuk ve daha iyi olacak. Gönül ister ki Kaputska ile beraber alalım.

Eline saglik.

Ben de kesinlikle genc oyunculara gitmemiz gerektigini dusunuyorum.

Ama bu adamlara sabretmiyoruz. Bir yonetim olsa ve bunlari arastirip takima kazandirsa ve donup bizden sabir istese sonuna kadar arkasinda olurum o yonetimin ama nerdeeee.

Geri
Üst Alt