noussair mazraoui

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
noussair mazraoui (d. 14 kasım 1997), sağ bek pozisyonunda görev yapan faslı millî futbolcudur. bundesliga takımlarından bayern münih'te forma giymektedir.

İlk sayfa yorumlara göre gelirse efsanemiz olup UEFA Kupası ellerinde yükselecek gibi görünüyor 😂😂

2. Sayfa yorumları kritik, sandıkları terk etmeyelim ona göre belli olur efsane mi kestane mi olacağı

Isteyen ırkçı desin ama ben bu takımda Arap marap görmek istemiyorum artık.

Önce 2 tane Fransa görmüş Arap sömürdü bizi tamam eyvallah dedik. Sonra medeniyetin kalesi Norveç'te doğup büyümüş diğer bir Arap kendi saçma sapan hatası yüzünden gözünü kaybedip oynamayacak duruma geldiğinde bir saniye dahi düşünmeden kendisine maddi manevi sahip çıkan kulübe kalleşlik yaptı.

Istemiyorum abi. Isterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun, gitsin başka yerde oynasın.

Sırf Bayern'de oynayabildiği için isterim bunu. Yoksa tüm bedevilerin bu coğrafyadan silinmesini istiyorum

Ben şahsen takımımızda Arap kökenli futbolcu istemem. Bunların genlerinde sorun çıkarma var. 1 sezon iyi oynar, ikinci sezon sapitir. Uzak olsun

Bonservis bedeli: 15.5 milyon euro + 4 milyon euro bonus

Oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandı. West Ham ve Bayern Münih arasında son detaylar görüşülüyor.

(Sky Sport DE)

Geri
Üst Alt