Novak Güldüğü İçin Özür Diledi!

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Fenerbahçe'nin Çekyalı oyuncusu, Malatyaspor maçı sonrası gülmesiyle ilgili açıklama yaptı.
Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'a 3-0 yenildiği maçın son düdüğünün ardından Filip Novak'ın Yeni Malatyasporlu futbolcularla gülerek sohbet etmesine taraftarlardan eleştiri geldi. Sosyal medyada bir çok taraftaf yenilgi sonrası Çekyalı oyuncunun gülmesini eleştirdi.

30 yaşındaki defans oyuncusu, maç sonrası gülmesiyle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Herkesten özür dileyen Novak, şu ifadeleri kullandı:
novak-1607852461.jpg

Bende inandim adamin seyindr degil ts da aladiginin 2 katina imzayi atti parasi hazir ben olsam.bende gulerim

Sanki Nocak yüzünden kaybetdiler..

Adam 2 kat para kazaniyorum diye gülüyordur

Sosa ile bu ts yide kullanıp bu eziklerden iyi kontrat aldı menajerleri akıllı adamlarmış

Adam emekliliğini aldı keyfi yerinde

Geçen yıl Fener'i her kulvarda karısı yapmış Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye niye geldi sanıyorsunuz bu adamı. Adam 2 kat para ve istanbul'un ayrıcalıkları için geldi yosmabahçeye herhalde sırıtacak çokta zikinde.

Devre arası bize paslayıp hak ettiği cezayı verin o halde.

Adamın umrunda değil, belki hala Trabzon’da oynadığını düşünüyordur.

Adamın kariyeri heba oldu bence tek meziyeti 1500 metreden orta kesmek olan Caner yüzünden süre bulamıyor.

Sosa gibi yatmaya geldiler.

Ezeli rakibimize acıyorum artık, sinan gümüş mhy gibi bu kulübü artık yatış kulübü olarak görüyolar.

Novak boşver sen gülmeye devam et koçum.​

Sosayla feshetmeye çalışıyorlar bunla da ederlerse iyi olur canerin tırnağı etmez

Vay anasını, neler dönmüş serhat yaa. Futbolu aklıyla oynayan herhangi bir futbolcu bu adamlarda sadece para için oynar.

Geri
Üst Alt