Üye Görüşü Nuri Şahin

Zamaninda bagirdim Hakan Çalhanoglu diye yonetim ilgilenmemis bile.Bu yonetim boyle gittigi surece daha cok kazmalari aliriz.Sezon sonunda adam akilli forvet alalim dedik gitti yine bizim takimimiza uymayacak forvet aldi.Doumbia alin dedik ilgilenmemisler bile Baskan genc caliskan ari alacagiz dedi Gitti 31 yasindaki Pandevi aldi.Bosa sayfa acmissin renktas hala Unal Aysal devam ederse unut bu nurileri,Gokhan İnleride giderler nerede cöp var oraya kosarlar.

Joe Allen,Henderson ve Gerardı kesemez
Hiç sakatlanmayacak mı veya form durumları düşmeyecek mi bu adamların?

Kaldı ki sakatlanmadan önce ufak ufak oynamaya başlamıştı çok kaliteli adam Rodgers kullanacaktır.

tapatalk

Nuri Sahin cok begendigim bir topcu. Ama su durumda bize care olamaz, tam tersine problem olur.

Düsüncemi acayiim biraz: Elimizde büyük deger Sneijder var. Onu kullanmak icin forvet arkasinda serbest oynatmak lazim. Cift forvet de cikilmaz cünkü o zaman o iki forvet + sneijder defans a yardimci olmaz. Yani bize kalan tek mantikli dizilis 4231 oluyor.

Yani 2 merkez orta saha ihtiyacimiz var, özellikleri cok kosan (hem öne hem arkaya hem kenara, dogal olarak 11-12km mac basina), hem defansif hem ofansif kabiliyeti bulunan, teknik ve fizik üst seviyede olmasi gerekir.

Nuri daha cok 433 merkez teknik oyuncu. Bizim 433 oynayacak forvet kanatimiz da yok.

Yani Nuri yi cok begenmeme ragmen gelmesini istemem.

He burada şunuda söylemeyi unuttum Sinan Kurt denen cocukla ilgilenmisiz ama bizimkiler istedigi rakami vermemisler neymis 3 milyon cokmus ulan sen Hajrovic,Burdisso,Salih Dursun fiyaskolarina toplam neredeyse 10 milyon veriyorsun ama Sinan Kurta 3 milyon cok diyorsun.Sezon sonu yine kacirdik cocugu Aldigim duyumlara gore Bayern Munih'e gitmis galiba.Sinan Kurt gelecegin reusudur soyluyorum bunuda genc ama ileride buyuk takimlarda oynayabilecek kapasitesi var simdiden.

orta sahaya dinamik futbolcular bulmamız lazım artık nuri neymiş

Nuri tam bir Dortmund topçusu. Oradan ayrılınca sudan çıkmış balığa dönüyor. Türkiye'de hiç yapamaz, orada kalması kendi hayrına olur.

Tolgay'ı tercih ederim, en azından daha dinamik bir oyuncu. Nuri mıy-mıy oynuyor. Bize teknik kapasitesinden önce savascı bir ortasaha lazım.

ne gökhan ne nuri gelir siz olsanız gelir miydiniz? her ikiside takımlarında 11 oynuyor,bizdeki kaos ortamı yok ne yapacaklar gelip akıllı olan gelmez ancak hamit gibi formu düşünce bir nevi emekli parası için gelirler keşke gelse ama hiç sanmıyorum bir anlık dalgınlık yaşaması lazım

Daha yaşı 26-27 geleceğini zannetmiyorum. Ayrıca Nuri de bu sistemsizlik, düzensizlik içinde kaybolur gider. (bkz. Milli Takım performansı)

Nuri bir sistem oyuncusudur. İyi bir sistemin iyi bir parçası olabilir. Ancak kaos futbolunda hiçbir şey yapamaz.

Adam zaten galatasarayli niye alamiyoruz yillardir??

Adam müzmin sakat, daha geçen gün yine sakatlandı 2 ay yok. Real'e gittiğinden beri oyunu da geriledi zaten, ona rağmen 10 milyon € ister BvB geçiniz.

Geri
Üst Alt