# Oğuz Dağlaroğlu

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
1103994-17497410-640-360.jpg

Selçuk Inan'ın şutunu çıkarması, izlediğim her maçta ki sağlam performansı ile bu adam daha iyi yerleri hak ediyor.

Bize gelsin demiyorum.(gerçi ondan daha iyi yedek kalecimiz de yok ya neyse). Ama Volkan Babacan'lar milli takımda cirit atarken, performansı ondan çok daha iyi olan bu kardeşimiz harcanmıyor mu sizce de?​

Milli takıma önerdim ben yalnız. :asd22:

Bir ara Fenerbahçe'de oynadı diye hatırlıyorum zaten. Daha ne yapsın. Yaşlı zaten. 3-4 sene önce Kartalspor'da oynuyordu.

milli takim icin bile olmaz.
o topu cikartmasi önemli sence. ama bence o topu cikartirken ortaya degil aut veya tac cizgisine dogru cikartmasi gerekirdi-yönlendirmesi gerekirdi.
bir cok hatasi var ayrica diger maclarda. ama kötü kalecide degil yani. balikesirin kalecisi kötü :)

komisyon kokusu aliyorum..bu hirboyu bize mi itelemeye calisiyorsun alpay kardes?

☆$☆

Alpay en son Hamza hocayı önermişti linç edilmişti fakat bugün sonuç ortada,bu yüzden olumlu bakıyorum

Sinan gider sezon sonu, olabilir yani.

Kaleci için yaş önemli değil de hacı 35 yaşında adam :D Şimdi milli takıma alcan üzerine takım kurcan falan gerek yok yani 40'ına kadar oynar da gerek yok :D

Bu adam Hagi'nin frikigini yeseydi 4.yildizi takmistik simdi.

Geri
Üst Alt